Bandits adı altında garaj işleten tamirci arkadaşlar sırf işletmelerinin DUVARININ arka tarafında onlardan bağımsız bir noktaya araba park ettik (evimizin arka bahçesi ve onların işletme duvarının ötesi, onlardan bağımsız bir nokta) ve evimizden çıkıp arabamıza binerek mahallemize (Glenpark'ta ki güvenli evden El Corona'ya) döneceğimiz sırada elinde bariz bir şekilde AK47 gibi tüfekle çıkmış arabaya binen hispanik giyimli 6-7 kişinin yanına TAMİRCİ bir arkadaş geliyor. Anında agresif rol sergileyip grubumuzu tahrik ediyor. Hemen telsizden adam çağırılıyor. (Bu telsiz sadece DM için kullanılıyor olsa gerek) Grubumu yatıştırıp arabalara binmesini sağlıyorum. Bölgeden (onların bölgesi bile değil) Ayrılırken arabalara yumruklarla saldırıyorlar. (agresif tavır devam ediyor, sebebini kimse bilmiyor) Arabadan inerek grupça saldırıyoruz. Birliğimizdeki bir arkadaş (bence gerekmiyordu) bu agresif ve saçma role daha da agresif bir tavırla yaklaşıp ak47'ye davranıp kurşun yağdırıyor.
Sonuç itibariyle IC'de hiçbir sıkıntımızın olmadığı, hatta role dahi girmediğimiz adamlarla evimin arka bahçesinde çatışmış oluyoruz. Dakikalar içinde gelişen rol neticesinde arkadaşlar attığını vuruyor sağolsunlar. Yaralı karakterler nasılsa İki metre tellerin üzerinden geçirilip ofise sokuluyor. Yoldan hiç adam geçmiyormuş, hiç araba geçmiyormuş gibi 2 surenos üyesi ve set lideri ofise çekiliyor. Rol en başından saçma ve gereksiz yere çıktığı için. (yine hatırlatayım zaten bölgeden ayrılamak üzere olan arabalara yumruklarla saldırıp kışkırtıyorlar)
kişilerle konuşup anlaşmaya çalışıyoruz. Yaralı rolüne uyuyor, rolü devam ettirip bulunduğumuz ortamdan kurtularak kendimizi mahalleye atmaya çalışıyoruz. Kişiler IC'de konuşturmuyor bile ve sürekli tekme tokat dayak rolü sürüyor. Bu rolün saçmalığı kişilerin bu olayı fantezilerle süsleyip egolarını tatmin etmelerinden dolayı orada
2 KARAKTERE CK İZNİ VERİYORUZ Birlik lideri ellerinden tek başına kurtulabiliyor. Karakterim Miguel_Barrera da saçma sapan bu rol yüzünden CK oluyor.
Yeni bir karakter ile mahallede rol çeviriyorum. İzinli olduğum için gün boyu oyunda kaldım ve ss editlemek için afk kaldım. oyundan çıkacağım sıra, oyuna döner dönmez maskeli 5-6 arkadaş mahallede kim var kim yok vurmuş, gecenin 2:40'ında tekrar kaçırma rolüne girişiyor. (Arkadaşlar en azından mafya rolü yapın da nirvanayı yaşayın. ) Elbette role uymuyorum, bunu da burada itiraf edebilirim. Çünkü Oyundan çıkmak üzere olduğum bir sıra beni tanımayan ve benim de tanımadığım adamlar gelip beni vurup kaçırırsa, ben de sabah işe giderken servisi kaçırırım. Bu konuda kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Muhtemelen de bu gece bu yüzden sıkıntıya düşeceğim çünkü bu saatte bu açıklamayı yapıyorum.
Arkadaşlarla PM'den iletişime geçtiğimiz an olayın en komik anı. Adamlar vurup yere düşürüyorlar, role uy diyorlar. Ortada rol yok neye uyayım? Dediğimde tekrar tekrar düşürüyorlar.

Julio Garcia ve Felipe Quintero, geçen gün CK edilen iki Surenos üyesi için tamamen maskeli ve skin değişmiş halde Bandits garajı tarayıp geliyorlar, kendilerince misilleme yapıyorlar. Olay tamamen maske takılı şekilde gerçekleşiyor. (video var). Ne hikmetse arkadaşlar forumdaki ss'leri görüp gelerek
saaaaatler sonra mahallede DM atıyorlar ve hemen de kaçırma rolüne giriyorlar.
Kaçırma rolü olmazsa olmaz. O İki saat kuralı dolana kadar kaçırırlar yani.

Bir tamirci için fazla zahmetli işler olsa gerek. Koca bir mahalleye gelerek karşınızdaki kişiler çete üyesi mi yoksa sivil mi? dövmesi var mı? kültüre ait bir giyim sergiliyor mu? hiçbir şey bilmeden herkesi tarıyor ve kaçırıyorsunuz. Harika işler çıkarıyoosunuz çocuklar..
Yukarıda arkadaşlar "Sizden başka düşmanımız yok, güney yakasında bir tek siz varsınız." gibisinden bir savunma yapmış. Willowfield'da bir birlik daha var güzel kardeşim ama konuyla alakası yok. Ayrıca tek şüphelendiğin adam biz olsak bile emin olmadan gelip de nasıl kurşun atabilirsin? Onu da geçtim hadi Felipe'yi gördünüz vurdunuz? Birader Rico ve Sergio karakterini nereden ve nasıl tanıdınız? Onların çete üyesi olduğunu nasıl anladınız?. Julio Garcia karakterinin evinin kapısını maymuncukla açıp giriyosun. O evin o adama ait olduğunu nereden biliyosun? Nereden baksak mix, nereden baksak DM sevdası fışkırıyor.
Size şunu söyleyeyim.. 2019'dan beri bu sunucuda rol yapıyorum ve tek bir ceza bile almadım ama şu noktada hiç umrumda değil, gerçekten rezilsiniz beyler. Sizlere telsizden famboy tipli saçma sapan skinlerle kadın-erkek "yarışçı-tamirci" karışımı kişiler çağırıp gerçekliğe ve hatta canlandırdığınız karakterlere bile uymayan "asarım keserim" kafasıyla rol(!) yaptığınız ortamda başarılar dilerim, devam arkadaşlar. Ben sizinle daha fazla aynı ortamda kalmayacağım.

Allah kimseyi şu tipte bir elemandan gecenin iki buçuğunda kurşun yiyecek kadar zor duruma düşürmesin.
"
Üstte'de birliğinden 2 kişinin CK olduğuna dair bir kanıt var, yani bunların sonucunda sizin kapınızda bitmemiz çok doğal bir şey. Sadece R19, R20'li ihlal makinesi olup forumda hiçbir şey yapmamışsınız gibi lanse etmeniz gülünç bir durum. İyi roller, iyi forumlar."
. Rezil herif seni..