Konu: murphylerden kelvin  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 22.03.2024 17:32
SIRADAN BİR HAYAT, MONOTON BİR YAŞAM

Kelvin Murphy ota yaşlarda, VCPD bünyesinde CSI ve CCU biriminde dedektif büro içerisinde görev alıyor. Her gün aynı başlayan günler, aynı işler, aynı kişiler. Murphy'nin hayatı, rutin işe gitmek, raporlar hazırlamak, soruşturmalar ile ilgilenmek, şehirdeki küçük suçları önlemek ve ardından yorgun bir şekilde eve dönmekten ibaret. Yaşantısından pek memnun olduğu söylenilemez ama minimal yaşamak yine de onun hoşuna gidiyor, belki de böyle sınanıyor kim bilir? Arkadaşlarının yanında eğlenceli bir kişiliğe sahip olmasına karşı günlük yaşantısında bir o kadar dar bir alana sahip. Zaten Murphy departman içerisinde de olmayan sosyal hayatı ile bilinir onu tanıyanlar evden işe, işten eve rezalet bir hayatı olduğunu bilir. Telefonu hiç çalmaz, ya annesi arar yada iş için aranır. Herkes ile iyi geçinen ve sorun çıkartmayan birisi olarak tanınır, kısacası dost canlısı bir adam. Hayattan beklentileri işlerini çabuk bitirip eve dönmek ve bir çatışma sırasında ölmemek.
 Zaten para lazım olduğu için polis olmuş, hayali falan değil...

Spoiler: GösterGizle
Yine bir gece yarısı, sabahlanmış, en az beş bardak kahve içilmiş, saatlerce dosyalarda bulunan şüphelilere küfür edilmiş, boktan hallice bir gün yani...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 22.03.2024 17:33
Araç kullanmaktan sıkıldım, akşam vardiyasında da aracı stajyerler kullansın. Araba mı kullanayım adama bir şeyler mi öğreteyim yoksa suçluları mı kovalayayım?

Yine gece vardiyasına yazılmışım, başka memur yokmuş gibi beni yazmışlar bu gecede uykumuzdan tat alamayacağız. Neyse ki ek mesaiden para alıyoruz...

Stajyer ile bir dinlenmek için Buger Shot üzerinde durduk, siyahi Foley ile fransız oradaydı. Kahvemizi içerken Foley yine stajyerler ile kafa buluyordu, adam stajyerlerden nefret ediyor isimleri not aldığı defteri bile var.

Gece mesaisindeyken CSI talep edildi, hastanenin morgunda bir ceset varmış vurularak öldürülmüş gittik incelemeyi yaptık herif delik deşikti. Kamera kayıtları, olay yeri inceleme, delil toplama hepsini aynı gece yaptım. Aynı günün gecesi şüphelileri yakalayıp ikisinin de sorgununa girdim uzun mu uzun bir geceydi, sabah vardiyasında olmamam için bir sebep daha.

Cesedi incelemeye morga gittim, yanımda stajyer vardı. Arkamdan da Foley geldi, ufak bilgiler aldıktan sonra morga girdik. Stajyerlerde görmek istedi cesedi adam göğüs kafesinden altı mermi yemiş tahribat büyüktü, kötü görünüyordu yani. Çaylaklardan fransızı en son tuvalete doğru koşarken gördüm. Kusmaya gitti sanırım.

« Son Düzenleme: 23.03.2024 16:16 DemoN1c »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok