Birliği kurduğumdan beri neredeyse bir ay oluyor. Bu bir aylık süreçte kendim de bir şeyler öğrenmekle birlikte
her zaman birlik ve birliğe aldığım oyuncular için kültür adına olabildiğince güzel ve arka planı olan roller
paslamaya çalıştım. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum ve şuanda tam da olmak istediğim yerdeyim.
Gelecek rol planları ve her akşam belirli saatlerde rol pasladığım aktif üye kitlem ile birlikte her zaman daha
iyi rollere ve daha iyi senaryolara doğru adım adım ilerleyeceğime şüphem yok. Bu süreçte bana destek olan onlarca
arkadaşım ve çevremdeki insanların varlığı da red edilemez bir gerçek.
Birliğin 20. sayfasına geldiğimde aslında başından beri kafamda kurduğum ve "keşke" dediğim noktaya geldiğimi farkettim
benim için beklediğimden de erken gerçekleşen bir durum oldu. Bu beni ve birliğimdeki oyuncuları olumlu yönde
etkileyerek bizim motivasyonumuzu arttırdı diyebilirim. 20. Sayfada tıpkı istediğim gibi aktif bir rol kitlesi ile
birlikte her akşam belirli saatlerde sabahından düşünüp kararlaştırdığım sağlam rolleri paslamanın sevinci
ve gururu ile keyiflenip duruyorum. Bu nedenle 20. sayfaya özel ufak bir sinematik daha hazırlamayı uygun gördük.
Tıpkı bu şekilde sağlam ve senaryolu roller ile şimdiden daha da öteye gitme konusunda kendime ve ekibime hiç
olmadığım kadar güveniyorum.
Keep going on Vice! 
videonun görünmesi adına bir süre kilit