Konu: ESP  (Okunma sayısı 900 defa)

#0 - 21.03.2024 14:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad_Makarashvilli @tillahbabamercedes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arkadaş bu videoda bulunan hileyi kullanıyor kendisine geçen haftalarda bu sebepten ötürü şikayet açılmıştı fakat kapatılmış ben ekran görüntülerini arşivledim ve şikayetin kapatılması üzerine tekrar bu şikayeti açıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Adalet mülkün temelidir.

#1 - 22.03.2024 16:56
@tillahbabamercedes savunmanızı yapın.

#2 - 22.03.2024 19:35
Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.

Aynı şikayet daha öncede açıldı, yeni hesap açıp şikayeti restartlamanızdaki anlamı kavramış değilim. Altı ay önceki olayı ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bir olayı yok gibi.

Önceki şikayette pişman olduğumu belirtmiştim, altı ay önce yaşanan bir olay. Aktif olarak oyunumda herhangi bir üçüncü parti yazılım bulunmuyor. Sonuçlanabilir.

#3 - 22.03.2024 19:58
Arkadaşım sunucuda hile açmanın yeri zamanı ve sebebi yoktur bana kalırsa fakat yönetim ekibinin takdirine bırakalım bu konuyu.
@ByRevenge

#4 - 23.03.2024 00:35
Selamlar, birlik oyuncum olduğu için bende yazacağım, daha öncesinde aynı şikayet açıldı fakat geri çektiler, aradan aylar geçmiş videoyu alıp şikayet açıyorsunuz.
Ne kadar mantıklı? Bu durumu ticket açıp sorduğumuzda da belirli bir zamanda sonra kanıtlar geçersiz sayılıyormuş, ek olarak, şikayet açtığınız arkadaşın ceza ve sicil kayıtlarına bakınca bu tip şeyleri pek kullanıp kullanmadığını anlarsınız. Sadece belirtmek istedim.

#5 - 23.03.2024 18:02
Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.

Aynı şikayet daha öncede açıldı, yeni hesap açıp şikayeti restartlamanızdaki anlamı kavramış değilim. Altı ay önceki olayı ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bir olayı yok gibi.

Önceki şikayette pişman olduğumu belirtmiştim, altı ay önce yaşanan bir olay. Aktif olarak oyunumda herhangi bir üçüncü parti yazılım bulunmuyor. Sonuçlanabilir.

Merhaba @tillahbabamercedes evet aynı olay üzerine şikayet sana açmıştım, bir şekil anlaşıp şikayetin geri çekilmesi kararına varmıştık. "Yeni hesap açıp şikayeti restartlamanızdaki anlamı kavramış değilim" bu cümlen üzerine yazma gereği duydum. Şikayeti açan her kimse tanımıyorum, benim ile bir bağlantısı yok. Arkadaş benim şikayetimden kanıtlar alıp sana şikayet açma gereksiminde bulunmuş kendince, buna elbette karışamayız. Yeni hesap açtığım felan yok, gerekirse zaten yönetim kontrol eder. Juvas senin de "aradan aylar geçmiş şimdi şikayet açıyorsunuz, ne kadar mantıklı" burada çoğul konuşmuşsun, buna da birşey eklemek istiyorum. Üzerinden altı ay geçmiş, şimdi şikayet açıyorum bana göre mantıklı. tillahbabamercedes'in geçmişte hile üzerine bir sicili olmayabilir, bu tillah'ın hile kullanmayacağı anlamına gelmiyor, bu biraz bana saçma geldi. Aradan gün ay veya yıl geçsin bu benim umrumda olan birşey değil, video benim elime yaklaşık 1 ay öncesinde geçti. ByRevenge'in'de dediği gibi, hile açmanın yeri, sebebi, zamanı yok. Herkese iyi forumlar, Adalet mülkün temelidir.O:-)
« Son Düzenleme: 23.03.2024 18:39 lexjsero55 »

#6 - 23.03.2024 19:22
Aynen kankam, aynı birlikte olduğunuzda video elinizde olunca neden açma gereksinimi duymadınız da, aranız bozulduktan altı ay sonra açma gereksinimi duydunuz?
Benim değinmek istediğim nokta bu, neyse adalet mülkün temelidir, evet gerekli yöneticiler ilgilenecektir.

#7 - 23.03.2024 19:46
Aynen kankam, aynı birlikte olduğunuzda video elinizde olunca neden açma gereksinimi duymadınız da, aranız bozulduktan altı ay sonra açma gereksinimi duydunuz?
Benim değinmek istediğim nokta bu, neyse adalet mülkün temelidir, evet gerekli yöneticiler ilgilenecektir.

Kankan değilim Juvas, samimiyetimizi koruyalım lütfen. Videoda gözükülen tarihte birlikte yokum, bunu inkâr edemezsin. Video benim elime bir ay öncesinde geçti.
Sana kendimi inandırmak ile uğraşmayacağım, adalet zaten mülkün temeli. Karar yüce Vice Mahkemesinindir.
« Son Düzenleme: 23.03.2024 19:48 lexjsero55 »

#8 - 23.03.2024 21:43
Selamlar, bu bir discord görüntüsü ve editlenmeye çok açık. Can barı ve isimi aldıktan sonra koyulabiliyor. Ayrıca isimleri karışık eklenmesi ve diğer şeyler de bunu bariz belli ediyor. Maskeli birinin adı nametag.cs esp sinde ismin içine girmez. Üstünde gözükür, ama senin attığın ss lerde maske tagının altında isimler. @tillahbabamercedes ego dostun bu işide çözer canim.

tillahbabamercedes zaten kullandığını doğruluyor dostum, yine de senin dediğin olsun fark etmez.

#9 - 24.03.2024 16:48
Selamlar, bu bir discord görüntüsü ve editlenmeye çok açık. Can barı ve isimi aldıktan sonra koyulabiliyor. Ayrıca isimleri karışık eklenmesi ve diğer şeyler de bunu bariz belli ediyor. Maskeli birinin adı nametag.cs esp sinde ismin içine girmez. Üstünde gözükür, ama senin attığın ss lerde maske tagının altında isimler. @tillahbabamercedes ego dostun bu işide çözer canim.
https://streamable.com/fe7wky Bir daha bilmediğin konulara karışma @ByRevenge şikayet ile ilgisi olmayan arkadaşlara gereken işlemin uygulanmasını talep ediyorum.