Konu: Ricardo Jose  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2024 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo Jose @s2p6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
  • İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların birliği bir anda ne hikmetse bir araç doluşup birliğimize ateş açmaya başladı daha sonrasında yaşanılan çatışmada arkadaşı vurduk, daha sonrasında yaralı bir şekildeyken gelen kolluk kuvvetlerine '' Memurum ateş açıyorlar, benide kolumdan vurdular'' diyerek illegal bir birlik üyesiyken diğer illegal bir oyuncuyu ulu orta şekilde polislere şikayet ediyor. Kişinin bir başka illegal üyeyi bu şekilde şikayet etmesi kural ihlalinden başka birşey değildir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Şikayet ettiği kısım hakkındaki kanıtlar: GösterGizle

Düşürdüğümüze dair kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz hareketlerde bulunarak oyuncuları soğutmak dışında herhangi bir şey yapmıyorlar, gereken cezayı alması temennim, esenlikler dilerim.

#1 - 19.03.2024 07:58
Savunmanızı gerçekleştirmelisiniz. @s2p6

#2 - 19.03.2024 13:57
Ben belirtilen şahıslara sıkmadım sıkan kişiler

birlikteki arkadaslarim ve o an polis geldiğinde birlik arkadaslarimi ifsalamamak için polise nereden vuruldugumu bildirdim benim bir suçum yok sadece rolün akışına göre ayak uydurdum orda yaralanma süresi bitince kaçıp gidebilirdim ama rolume devam ettim
« Son Düzenleme: 19.03.2024 14:10 s2p6 »

#3 - 19.03.2024 13:59
Ayrıca rol başlangıcında siz bize sıktınız bide karşılığını verdik isminizi dükkan adresinizi hiç bir sekilde söylemedim sadece bana sıktılar dedim bunda hiç bir şey yok

#4 - 19.03.2024 14:11
@Saffet61 çatışma esnasında dukkandaydı bu kişi olaya şahit oldu

#5 - 19.03.2024 14:29
Olay anında sadece Japon restorantıydamdım çıktıgımda iki şahış yumruk yumruğa kavga ediyordu sonra silahlar çekildi ondan sonrasını bilmiyorum
İyi forumlar dilerim..

#6 - 20.03.2024 04:15
Sonuçlanabilir.

#7 - 23.03.2024 18:10
Yetersiz kanıt. Karakter illegal bir birlikte gözükmüyor.

K&A