Merhaba öncelikle arkadaş dün akşam anlamsız agresif rol yaptığı için bugün rolde konuşmaya geldim, agresif yaklaşına devam ettiği için ateş açtım.
https://streamable.com/5otytv olayların başı

Brawl rolü kanıt, boş yere agresi rol yapıyorlar ateş açınca buraya gelip şikayet açıyorlar, ne yaptığı açık bir şekilde benim videoda gözüküyor, kendi attığı videoda ortada.
Adaletinize güveniyorum :/
Selamlar, arkadaşın attığı videoda bile arkadan ses kanallarında olup MİXİNG yaptıkları gözükmekte. Bu şekilde mi rol yapıyorsunuz anlam veremedim.
Bir diğer konuya gelicek olursak ilk görüştüğümüzde dahi bir birliğin hoodunda ''burada istediğim gibi takılırım'' - ''burası benim'' ''Kulüp kadınına kadar yavşayarak'' oldukça fazlasıyla İC rolde yanlış hareketlerde bulunuyorsun ve karakterimde seni oradan kovuyor. Sen üsteliyorsun ve hala o kadar birlik üyesinin içerisinde kafa tutmaya devam ediyorsun bu durumların sonunda birlik üyelerim tarafından dövülüp bayıltılıyorsun.
Bir sonra ki gün tekrar hood'a gelip zihniyetiniz yine aynı şekilde vurmaya gelmişsiniz ki hepiniz aynı anda silah çekme emote verip sıkmaya başlıyorsunuz. Sanırım yine ses kanallarında mix yapıyorsunuz.
Kaçırdığınız tek konu şurası, küfür edildi, darp edildi diye hangi memlekette yaşıyorsunuz burası ADANA felan mı? Silah çekip bir hood'a saldırmak nedir dört kişi iki farklı birlik üyeleri.