Konu: Gabar Varbanov (( Sürekli RP ))  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2024 23:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabar Varbanov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablo Walker @soldier1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.03.2024 - 22:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kaza rolü oldu. Kişi bacağı ile ilgili rol yaptı Önceden /me Kırık değildir numara yapıyor gibi bir Emote verdi bende hastanede /do İle doktorlar kırık olduğunu söylemişmidir. Diye sordum ancak kişi x1 x2 x3 x4 'kere cevap vermedi. Role devam etti. /do Cevap verse bende ona göre rol yapacaktım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.03.2024 23:35
Alica karakterinin birkaç kez sormasına rağmen evet herhangi bir tepki gelmedi, sanıyorum Alica karakteri rolunu o yönde şekillendirmek için sordu zaten rolün başından beri verdiği emoteler ile numara yapıyor havası oluşturmuştu Gabar karakteri ancak Alica karakteri ile rol çevirip karaktere tepkisiz kaldı.

#2 - 13.03.2024 13:02
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Melyh

#3 - 13.03.2024 18:42
Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

/do'ya cevap ver diye kural göremedim   :garip:

#4 - 13.03.2024 19:36
@Melyh Merhabalar, /do kullanmanız gerekiyor. Size olan eylemi kırık var ise veya örnek başınız kanıyor ise karakterin bunu bilemeyiz. Siz ambulans rolü sırasında bacağı kırılmamıştır numara yapıyordur tarzında emote verince bende Rolsel suçlu olmamak için /do ile kırık olup olmadığını sordum ancak siz hiç bir şekilde cevap vermeyip sadece "T" ile yazmayı tercih ettiniz. Benle kaza rolüne  girip karakteri hiç bir şekilde umursamamanız ayrı bir dava zaten. Eğer rol yapmak istemiyorsanız kaza rolüne  girmemelisiniz.

#5 - 13.03.2024 20:17
Rolün başında zaten karakterin numara yaptığını, bir şeyi olmadığını belirtmiştim.(Kendinde açıklamaya yazmışsın)

#6 - 13.03.2024 20:20
@Melyh Canım kardeşim. Rolün başında ambulans gelme rolünde yani Kısaca "/me Kırık yoktur numara yapıyor" tarzında bir emote verdin ardından karakterin 10.000$ masraf istiyorum bacağım kırıldı  gibi roller yaptın. Hastaneye kaldırıldıktan sonra Şüphe üzerine Röntgen çekilir aktif Doktor olmadığı için mecbur fast geçtik bende /do ile kırık olup olmadığını defalarca sordum tepki alamadım. Cevap verseniz ona göre rol şekillendirecektim.

Bu verdiğin /me ile kırık olup olmadığını bilemeyiz. Ona göre rol yapamayız hastanede röntgen çekilir ve ona göre netleşir. /do 'da bunu öğrenmemize yarar ama sen hiç bir şekilde cevap vermedin.

Her neyse son yazmamdı karar yöneticilerin. @Boreki
« Son Düzenleme: 13.03.2024 20:24 Dizzy_06 »

#7 - 13.03.2024 20:31
👍sonuçlanabilir

#8 - 14.03.2024 02:38
Emoteleri görmezden gelip kafanıza göre devam edemezsiniz. Bu bağlamda Gabar_Varbanov karakteri Sürekli Roleplay kapsamında cezalandırılacak.

K&A