Konu: Pedro_Sancho ve Dustin_Arroyo kural ihlali. [11.03.2024]  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2024 14:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro_Sancho @Judas  - Dustin_Arroyo @burAK47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2024 14.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NINJA JACKING (NJ) - GBI IHLALI - RETARTED RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yaparak para kazanmaya çalışıyordum checkpoint noktasına geldim ve fark etmeden yanlışlıkla arkadaşlara çarpmışım sanırım, kendisi PM'den belirtti. Daha sonra beni meslek yaparken meslek aracından emotesuz bir şekilde atarak ikisi beraber güvenli bölge de saldırmaya başladı. Yaptıkları birden fazla kural ihlalinden dolayı IC olarak role girmemeye özen gösterdim. Küfür dahi etmedim. Sebepsiz yere agresifleşerek saldırmaya devam ettiler. Dustin Arroyo arkadaş R20 olmasına rağmen bunları sergiliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olaylar SS'lerle birlikte tamamen ortada, gereğinin yapılmasını talep ederim.

« Son Düzenleme: 11.03.2024 16:30 Avcisst »

#1 - 11.03.2024 15:22
Kişi meslek aracıyla bizim aracımızı denize attı, sonrasında role girdiğimizde göründüğü gibi küfür etti bizde iki kişi olduğumuz için Pedro Emote verdikten hemen sonra saldırdım, onun dışında bir kural ihali olduğun düşünmüyorum, kavga esnasında araca emotesiz binip kaçmak dışında.

#2 - 11.03.2024 20:38
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Judas

#3 - 13.03.2024 12:56
Görselleri detaylı incelediğimde size karşı yapılan agresif bir rol göremiyorum. Yapılsa bile güvenli bölge içerisinde karşılık vermeniz ihlale giriyor, şikayet oluşturmalıydınız. Bunun yanı sıra "Öl böcek sinkaf." yazmanız Retarded RP kural ihlaline girmekte, bu şekilde roller gerçekleştirmemelisiniz.

Pedro_Sancho Car Jack,
Dustin_Arroyo Güvenli Bölge İhlali ve Retarded RP kapsamında cezalandırılacak.

K&A