Konu: Yuca - 10.03.2024  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 10.03.2024 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Peter_Bennet @yuca back in business

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix, Bunny , Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Peter karakteri ile doğru düzgün bir  rolümüz bile yok. Dün yaşadığımız bir olay üzerine bugün gittiğimiz rollerde Peter karakterinden aldığım cevaplar tamamen OOC bir ağızla yazıldığı oldukça belli oluyor. IC bir şekilde düşündüğümüzde tanımadığın bir karakter hakkında bu kadar agresif ve kin dökerek kimse konuşmaz. Bu tarz konuşmasının sebebi sadece eskiden bana göre IC de yaşananlardan dolayı ama arkadaş fazlasıyla bu olaylara OOC alınmış, yaptığı rollerde belli oluyor zaten ve ayriyetten bu karakter bir birliğin R20'si birlik yöneten bir insanın ve support olana birine yakışır şeyler değil. Daha öncede savaştığımız karşı birliklere geçip banlanıyordu. Sanırım kini hala devam ediyor. Diğer bir şikayet nedeni ise kendi attığı şikayet videosunda Bunny yapıyor, buna bir şey açıklamama gerek yok zaten. Kanıtlarda dediklerimi görebilirsin. Son olarakta bir insanın üzerinde nasıl 135k para ile gezebilir? Ne kadar gerçekçi? Bunny videosunda kanıtı bulunuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bunny
https://streamable.com/9o4g7q

OOC kin
https://streamable.com/hdxooh

Ek açıklamalar(varsa): Boşuna videolarını silme, yedekledim. Tartışmaya girmeden savunmanı yaparsan sevinirim.

« Son Düzenleme: 10.03.2024 02:26 Sekmezz »

#1 - 10.03.2024 02:46
Kanka isterse 500 M taşır, bundan kime ne?  :D :D

#2 - 10.03.2024 02:50
Selamlar, Mix yaptığıma dair bir kanıt bulunmuyor.
Bunny konusunda role yansıtacağım bir şey bulunmuyor. Ayrıcalık sağlayacak veyahut farklı bir boyut yaratacak konumlandırma yok.
Para taşıma konusuna gelecek olursak, bir problem göremiyorum paraya dikkat bile etmedim o anlık para birikmiş üzerimde zaten üzerimden 135.000$ taşıma rolü yaptığım felande yok ortada.

OOC kin diye nitelendirdiğin kısıma bir şeyler söylemem gerekirse, dün gece Ocean Bar'da mekanına gelirim dağıtırım gibi cümleler kuran birisi mekanıma gelip özür bekliyorum tarzında konuşursa bu şekilde karşılık alır. Karakterlerimiz gayette daha öncesinde rol yaptı zaten olaylar ve iki birliğin bu durumda olmasının sebebi senin dün gece kasıtlı bir şekilde 10 tane MC üyesinin bulunduğu rol ortamında aracınla CR yaparak bütün motorları devirmenden başlıyor.

Yukarıda yazdığın toxic iletilere cevap vermiyeceğim, forum profiline girip yasaklanma kaydına bakarsan kendinde durumunu görebilirsin.

İyi forumlar, sonuçlanabilir.
Spoiler: GösterGizle

Şikayetide OOC profilime değil, karakterimin adına açman gerekiyor hatırlatma.*

#3 - 10.03.2024 03:22
Mix yapmadığıma dair diyorsun? Yaptığın rol orta da bu şikayetini inceleyen x bir kişi bile bunu anlayabilir.  Karakterlerimiz sanki 10 yıllık birbirlerini tanıyan ve eski bir sohbeti olan karakterlermiş gibi davranıyorsun. Ya da sana şöyle açıklayayım, bütün karakterlerini tek bir kafa yapısıyla yönetip ona göre rol yapıyorsun. Karşındaki karakteri eskiden rolde sorun yaşadığın bir karakter gibi görüp ona göre davranıyorsun. Nereden çıkardın diye sorarsan, video da gözüktüğü ikimizin yaptığı rolde yazılan cümleler oldukça net bir şekilde anlaşılıyor. Karakterini tanıyalı dün bir bugün iki oldu. IC bir şekilde kasıtlı nerden yaptığımı, nasıl çıkardığını soruyorum? Verdiğin saçma sapan cevaplarla OOC kinini IC'ye taşıdığını ve OOC'yi IC'ye katarak rol yaptığını belli ediyorsun. Yaptığın rolün gerçekçi hiçbir tarafı yok. Para konusuna gelirsek oynadığımız oyunda gerçekliği yansıtan bir yer ve bu durumda konuya realistik baktığımız hiçbir insan üzerinde 135 bin dolar ile gezemez değil mi? O kadar parayı nerende taşıyabilirsin? Bunny konusu için de yeterli bir savunma değil bence. Sonuçlanır.
« Son Düzenleme: 10.03.2024 06:11 Sekmezz »

#4 - 10.03.2024 11:53
Sonuçlanabilir

#5 - 10.03.2024 12:34
103 Verilen Çekler ve Ödeme Emirleri Hesabı (-): İşletmelerin üçüncü kişilere bankalardan çek ile veya ödeme emri ile yapacağı ödemeleri izlediği hesaptır.

Verilen çekler hesabı pasif karakterli bir hesaptır yani varlık hesabı olmasına rağmen işleyişi kaynak hesapları şeklindedir. Yani artışlar alacağa, azalışlar borca kaydedilir. Hesabın yanındaki (-) işareti bu anlama gelmektedir.

Yukarıda 135.000$ yazıyor of, açık aramalıyım gibi düşüneceğine bu paranın birsürü kullanım yolu olabileceğini de düşünseydin.

#6 - 10.03.2024 22:38
sonuçlanabilir, şikayetle alakası olmayanlar yazmasın. Boşa vakti gitmesin kimsenin iyi roller.

#7 - 11.03.2024 01:56
Şey bu arada, benim OOC kredi kartımın limiti bile 150 bin rolde kredi kartım varmış gibide rol yapabilirim. Sekmez açık ararken nelere dikkat etmişsin gerçekten bütün birliğin yüzü güldü sağol büyük adamsın  :sampanya:

#8 - 11.03.2024 02:52
Yav yuca seninki kredi kartı limiti olur, benimki neyse sidik yarışına da gerek yok, gövde gösterisine de. Şikayetten sapmayalım o yüzden diyeceğim şey sana şu üzerinde o kadar para taşıyorsan rolünü yapacaksın. Eğer yaptıysan rolünü at ss'ini ortada bir problem olmasın.

#9 - 11.03.2024 14:33
Açılan diğer şikayet konusunda gördüğüm kadarıyla, motorları deviren kişinin ismini almak için bunny yaparak koşturmuş gibi duruyor. OOC kin konusunda ise bahsettiğiniz gibi bir durum görünmüyor. Şikayet kapatıldı.