Konu: Michael_Zakarashvili [09.03.2024]  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 10.03.2024 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Zakarashvili @Sekmezz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Holy Steels MC oyuncuları

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol ortamı bulunan Ocean Bar bölgesinde birliğimizle birlikte rol yapmaktaydık, arka tarafa düzenli bir şekilde park ettiğimiz motorlara kasıtlı bir şekilde vurup kaçmaya başlayan Michael Zakarashvili karakteri Car Ramming yaparak ihlal gerçekleştirmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/9o4g7q

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.03.2024 01:09
Kasıtlı yaptığım bir şey değildi. Sonrasında rol gidişatında bunu sürdürdük zaten. Ayriyetten adminler kasıtlı olarak cr atsaydım ilerde durmaz veya geri dönmez. Kaçar, giderdim. İkili konuşmaya girmeyeceğim, gerek yok. OOC kinini anlamış da değilim bu arada neden yani? Yüklediğin video da bile ismini kendi aklınca sanırım artık laf sokma cabasıyla mı neyle yaptın bilmiyorum ama gülünç. Sonuçlanabilir.

#2 - 10.03.2024 01:16
Kasıtlı yaptığım bir şey değildi. Sonrasında rol gidişatında bunu sürdürdük zaten. Ayriyetten adminler kasıtlı olarak cr atsaydım ilerde durmaz veya geri dönmez. Kaçar, giderdim. İkili konuşmaya girmeyeceğim, gerek yok. OOC kinini anlamış da değilim bu arada neden yani? Yüklediğin video da bile ismini kendi aklınca sanırım artık laf sokma cabasıyla mı neyle yaptın bilmiyorum ama gülünç. Sonuçlanabilir.

Zaten tam olarak konumuz bu durumdan ibaret Sekmez, önceye dayanan karşılıklı birliklerde olduğumuz dönemlerde savaş muhabbetleri yüzüne kasıtlı bir şekilde yaptığını düşünüyoruz. Ayrıca videonun ismini bahane ederek savunma yapmamazlık yapman senin kendi kararın problem yok. Orada 50-60 usere yakın oyuncu bulunuyorken hiç biri böyle bir şey yapmıyor veya yaşamıyor bu durumu nedense ne hikmetse ''Sekmez'' gelip aracıyla bütün motorlara çarpıyor ki videoda görüldüğü gibi peşinden koştuğumuzu görünce bir süre ileriye doğru sürüyorsun zaten. Eğer savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekliyebiliriz.

#3 - 10.03.2024 01:22
Sonuçlanır, bence işin altınca OOC kin yatıyor o yüzden hiç uğraşmayacağım. Eğer hatalıysam cezamı çekebilirim.

#4 - 11.03.2024 14:08
Ocean Bar kalabalık bir bölge olduğu için araç geçişlerinde ve park konumlarında bazen oyun mekanikleri dolasıyla sorun yaşanabiliyor. Yine de geçemiyorsanız dönüp başka bir yolu deneyebilirsiniz. Aynı ihlalin tekrarında ağır bir ceza alacaksınız. @Sekmezz