Konu: Izabella Mikaelson Amoro Esposito  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 09.03.2024 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amoro Esposito @Wado Izabella Mikaelson @EnesReis19

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05 civari

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede bana saldırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/13vclv

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını arz ederim. İyi günler
« Son Düzenleme: 10.03.2024 16:06 SerdarÇoşar »

#1 - 10.03.2024 00:09
İyi geceler, gerçekten arkadaş troll yapıyor oradaki herkese sırasıyla vurup kaçıyor farkındaysanız @ Izabella Mikaelson'da orada vuruyor ona çünkü canımıza tak etti 40 levelim GBİ yapmak gibi bir niyetim yok.

#2 - 10.03.2024 00:12
Videodaki chatede bakabilirsiniz GG gibi şeyler yazıyor Troll yapıyor direkt arkadaş.

#3 - 10.03.2024 00:25
Vice cafe geliyorsun Troll yapıyorsun birde utanmadan şikayet açıyorsun, ben orada emote atarak sana vuruyorum.  Ayrıca vice cafede seni Adminler izledi troll yaptığın ortada kardeşim..

#4 - 10.03.2024 00:30
Orada GBI yapmıyoruz seni 50 kere uyardık, vurma kimseye kardeşim diye sen anlamadın ve ben orada emote vererek sana saldırdım boş yere şikayet açmışsın kardeşim, ayarıca kişisel cezalarına bak sen ilk önce ben burada haklıyım..! :vice:

#5 - 10.03.2024 01:28
Videodaki chatede bakabilirsiniz GG gibi şeyler yazıyor Troll yapıyor direkt arkadaş.
Aracın arka koltuğuna binerken yanlışıkla T'ye basmışım o da 'GG" olarak yansımış. Troll yaptığım falan da yok.

#6 - 10.03.2024 02:42
Kardeşim, Vice cafe'da sağ da sol da koşuşturup millete vuruyorsun orada seni Adminler izledi. Yalan konuşamazsın Troll yapıyorsun orada, ayrıca ben orada emotemi veriyorum yalan konuşma kendini üste çıkartmak için elinden gelen bütün yalanları ortaya sallıyorsun yapma güzel kardeşim..! :o

#7 - 10.03.2024 12:01
Kardeşim, Vice cafe'da sağ da sol da koşuşturup millete vuruyorsun orada seni Adminler izledi. Yalan konuşamazsın Troll yapıyorsun orada, ayrıca ben orada emotemi veriyorum yalan konuşma kendini üste çıkartmak için elinden gelen bütün yalanları ortaya sallıyorsun yapma güzel kardeşim..! :o
Sonuçlanabilir

#8 - 10.03.2024 20:33
Benim yazdığım kelimeleri kopyalayıp aynısını yazma bir daha kardeşim tamam mı? Ayrıca boşuna şikayet açtın kardeşim troll yaptığın ortada bes belli eğer sicilimi yakmak istiyorsan  yanlış yapıyorsun, çocukluk hallerini bırak artık . Boşsun çünkü herkes biliyor troll yaptığını..! :o

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 10.03.2024 20:34 EnesReis19 »

#9 - 10.03.2024 20:41
Vice cafe'nin içinde güvenli bölgede Polislere bile vuruyorsun, millete vuruyorsun millet de sana vurur tabi herkes orada haklı + Troll yapıyorsun ortada boş boş koşuşturmalar yok vurmalar, küfür etmeler, sapıklık yapmalar. Serdar bırak bu işleri kardeşim kaç yaşında çocuksun yapma..! :o

Sonuçlanabilir Admin baylar. :vice: