Konu: Felix Casuzza - @Scaney Yadean Fields - @KSEAN /q  (Okunma sayısı 222 defa)

#0 - 07.03.2024 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix Casuzza @Scaney - Yadean Fields @KSEAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alec Pacheco - Pablo Pacheco - Enrico Romano - Isaac Volkov @Babaringo @7belalı @Enrico_Romano @pesimiststyle 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.03.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar. Dün birliğimizin kurucu kişileri vuruldu ve bugün bize IC olarak söyleyerek rolünü yaptılar, silahları alıp etrafta gezmeye başladık, adamları aramaya başladık. Adamların yüzlerini birliğimizin kurucuları, vurulanlar biliyordu bize söylediler. Daha sonrasında buluyoruz, bir çatışma yaşanıyor. Çatışmada Felix Casuzza karakteri ve Yadean Fields çok bir zarar almadan düşürüyoruz. Daha sonrasında vurulan yere polis geliyor ve arkadaşlar aktif rolde, çatışmada polisin geldiğini görüp hemen quit atıyor. Muhtemelen üstünde AK-47 ve Deagle olduğu için, ve tek silahları olduğu için quit attılar.  :garip: İki arkadaş da önceden rol esnasında quitten cezalandırıldı. Alıntı yaptığım kural ihlalinde bunun 2. kez tekrarlanması durumunda kişilerin 1 hafta boyunca yasaklanacağı yazıyor. İki arkadaşın da sunucudan 1 hafta uzaklaştırılmasını talep ediyoruz, böylece rolümüze çatışma esnasında düşünce quit atmayan kişilerle rolümüze devam edebiliriz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

- bu videoyu koymamın sebebi üstündeki silahlarının görünmesi, Felix Casuzza'da Deagle ve AK-47 silah bulunuyor, Yadean Fields ise Deagle bulunuyor sadece.

Ek açıklamalar(varsa): siz siz olun, yediremeyince quit atmayın. Biz düştüğümüzde rolümüze devam ediyoruz, silahlarımızı kaptıracak bile olsak rolümüze devam ediyoruz. Size de aynısını tavsiye ederiz.

#1 - 07.03.2024 19:07
Şahitliğimi onaylıyorum, 10 dakika sonra zaten tekrar isimleri yazdım hala oyunda değillerdi. SS'lerde atmış arkadaş sağolsun. Casuzza birliğinin r19 üyesi pdyi görünce /q atıyor.  :)  Polis arkadaşıda şahitlere ekledik kendi isteğiyle, ilk yapışlarıda değil bu arkadaşların ceza kayıtlarından bakılabilir zaten. Bir hafta kafa dinleyelim bari, iyi forumlar.

#2 - 07.03.2024 19:15
Şahitliğimi onaylıyorum, Mermi sıkarken korkmayan arkadaşlar düşünce /q atıyor silahını kaybetmekten korkan arkdaşlar silahlı role girmesin silahların silinmesini bekliyoruz.  :colt: :manifdog :vays:

#3 - 07.03.2024 19:20
Şahitliğimi kesinlikle onaylıyorum, arkadaşlar çatışma anında ''silahlarını'' kaybetmekten korktukları için /q attılar açıkçası en yakın zamanda silahların silinmesi ve ayrıca jail yemesini istemekteyiz, beklemedeyiz.   :manifdog :colt:

#4 - 07.03.2024 19:32
Kanıtlar yeterli fakat bizdede bazı görseller bulunuyor, şikayet pd quit olarak değerlendirilirse sevinirim. İyi forumlar

#5 - 07.03.2024 19:37
Kanıtlar yeterli fakat bizdede bazı görseller bulunuyor, şikayet pd quit olarak değerlendirilirse sevinirim. İyi forumlar
Şahit kısmına ben yazıldım, alıntılı yanıtı şahitlik adına geçerli sayabilirsiniz.

#6 - 07.03.2024 19:59
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Bu arada, bir şey eklemem gerektiğini fark ettim. Felix Casuzza adlı kullanıcının forum hesabına girdiğimizde bu olayı birçok kez yapmış olarak görünüyor. Bunun öncesinde de iki kere çatışma anında quit attığına dair cezalar var. Üçünçü de kalıcı ban yiyor olması gerek, kurallar gereğiyle.

dün erkeklik yapanlar bugün devran dönüşünde trafiğe kaldılar

#7 - 07.03.2024 20:03
kanka bi durunda adamların savunmasını bekleyin adamlar q attı diye forum mafyası oldunuz iki dakikada mesajlara bak hele  :D

#8 - 07.03.2024 20:10
kanka bi durunda adamların savunmasını bekleyin adamlar q attı diye forum mafyası oldunuz iki dakikada mesajlara bak hele  :D

Şahitler teker teker yorum attı dostum, bunda herhangi yanlış bir durum yok zaten. İlgili olmadığın konuya yorum atmazsan sevinirim.
Benden ve birliğimden savunma gelene kadar herhangi bir yazı paylaşılmayacaktır.
« Son Düzenleme: 07.03.2024 20:13 Babaringo »

#9 - 07.03.2024 20:26
işlem uygulanabilir