Konu: [05/03/2024] Maxwell_Sterlin - Ortak Nezaket + Refuse RP  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 05.03.2024 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maxwell_Sterlin - saintdora05 - 35571

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/03 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket + Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni telefon ile arayıp taksi istiyor. Yanına gidiyorum, arkadaşı istediği yere kadar bırakıyorum. Kendisi bana parasının olmadığını söyleyerek paranın bir kısmını ödeyerek uzaklaşıyor. Karakterim ise beş parasız fakir bir tip olduğu için bu parayı almak için zorluyor ve arkasından gidiyor. Ona seslenmeme rağmen pek oralı olmadığı için kişiyi durdurma amaçlı bir emote atıyorum. Asla tepki vermeyip araca biniyor. Araçta boğazını sıkıyorum, cevap yok. Şiddeti arttırıyorum hala bir cevap yok. Sonrasında yalandan bir şeyler zırvalıyor. Onu tehdit ediyorum ve arkadaş anında iniyor. (Oysa ki ben daha elimi boğazından çekmedim.) Neyse. Devamında dayanılmayacak bir acı olsun da artık versin  gidelim kafasında olduğum için "taşaklarını sıkar" gibi bir emote'um oluyor ve arkadaş yine bir tepki vermiyor. Sonrasında kendi bir emote atıp beni yumruklamaya başlıyor ve bayıltıp karakterimle dalga geçiyor, ki role uysaydı bunlar olmayacaktı. Defalarca attığım emotelara tepkisiz kaldı, kafasına göre devam etti. Ayrıca attığı PM'de "amk" diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
  + 

Ek açıklamalar(varsa):  Hem Refuse RP'den hem de Ortak Nezaket İhlalinden arkadaşın önce cezalandırılıp, sonrasında bir rol dersi verilmesini talep ediyorum. (Farkettiyseniz kişi imla kurallarına da uymuyor.)

#1 - 08.03.2024 03:15
24 saat içinde savunmanızı yapınız. @saintdora05

#2 - 09.03.2024 19:33
Cezalandırılacak.

K&A