Konu: LaWaRenCe memory, 160hp, bpl.  (Okunma sayısı 440 defa)

#0 - 24.02.2024 05:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lawarence 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: bandit üye
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: bu akşam

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Arkadaş hile kullanıyor, hileli video yapmış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
i=Mv9dtR9BVBK242aP

Ek açıklamalar(varsa):Silent kullanıyor, sağa bakıp sola sıkıyor. Videoyu silme kayıt ettim knk.

#1 - 24.02.2024 05:17
yazık

#2 - 24.02.2024 05:18
 ???

#3 - 24.02.2024 11:32
  :D

#4 - 24.02.2024 17:17
Çok özür dilerim ama göz var nizam var kimseye hakli demiyorum ama  karşıdaki üç kişide hile  buda biraz garip değilmi? Ayrıca video kesik

#5 - 24.02.2024 17:25
Çok özür dilerim ama göz var nizam var kimseye hakli demiyorum ama  karşıdaki üç kişide hile  buda biraz garip değilmi? Ayrıca video kesik
ay ozur dileriz arkadasa yazim ceksin sikayeti

#6 - 24.02.2024 17:38
ay ozur dileriz arkadasa yazim ceksin sikayeti
Ne oldu kanka doğruları söyleyince elin ayağınmı titredi neyin dalgasını vuruyosun anlamadım?

#7 - 24.02.2024 17:49
Hilesiz videonuz varsa şikayet açın, hepimizin ssleri veya videosu var. Espden bizi bulup adamlarına söyleme kardeşim, sana açılmadı bu şikayet. Ayrıca dcden yazmayın şikayeti çekmeeeem.

#8 - 24.02.2024 18:10
Hilesiz videonuz varsa şikayet açın, hepimizin ssleri veya videosu var. Espden bizi bulup adamlarına söyleme kardeşim, sana açılmadı bu şikayet. Ayrıca dcden yazmayın şikayeti çekmeeeem.
Tamam kanka sensin objektif olmayı öğrenmelisiniz çok yazık

#9 - 24.02.2024 19:45
EQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPOEQWKOPQEOPWIEOQWOQEWOEPQWĞEOPQWWOPĞDPSOAOPSĞDAOPSĞDAOPSĞDOPĞDOPĞOPDĞOPĞSDOPĞDSPO