Konu: [24.02.2024 - Dayvon_Epps] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 407 defa)

#0 - 24.02.2024 02:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dayvon_Epps - @mxsthxted
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Gallagher - @Lightx 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2024, 00.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 24.02.2024 tarihi, saat 00.44 civarında partnerim ile Crenshaw bölgesinde devriye geziyorduk, oyuncunun silahını görünce role girdik, bize ateş açınca düştü ve yakalandı, sonradan kayıtları izlerken drive-by çıkmışken değişik bir şekilde sıktığını (can barının inip yükselmesi gibi), sıktığı mermilerin direğin içinden geçip direkt olarak bana hasar verdiğini gördüm, bilenler bilir o tarz objeler mermi geçirmez, gereğinin yapılmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Daha önceden hileden yasaklanması mevcut.

#1 - 24.02.2024 14:33
Merhabalar, önceden hileden yasaklanmam var demişsin, adı üstünde ''Önceden''. Video'yu izledim. Arkadaşın direğin arkasından sürekli a-d attığını görebilirsiniz, buradan arkadaşa hit atıyorum. Gayet normal bir oynayış, Drive-BY atarken mermiler dümdüz gider. Bununda etkisi var. Ek olarak sürücüsü crash yemiş bir araç için destek çağırman, sana crash yediğini belirtmemize rağmen role devam etmen ayrı bir saçmalık. Ethan Gallagher karakteri PM'den role devam etme yazmış sen devam etmişsin.İyi roller.
« Son Düzenleme: 24.02.2024 14:35 mxsthxted »

#2 - 24.02.2024 16:48
Role devam etmek zorundayım çünkü sürekli roleplay var, olay direk yanından yediğim *hit*ler değil direğin içinden geçen mermiler, yönetici yavaşlatıp izlediğinde anlayacaktır zaten iyi forumlar.

#3 - 24.02.2024 17:09
bu zowack mi zowacksa memory kullaniyordur

#4 - 24.02.2024 20:24
bu zowack mi zowacksa memory kullaniyordur
Laf kalabalığı yapma tenno

#5 - 24.02.2024 20:29
Role devam etmek zorundayım çünkü sürekli roleplay var, olay direk yanından yediğim *hit*ler değil direğin içinden geçen mermiler, yönetici yavaşlatıp izlediğinde anlayacaktır zaten iyi forumlar.
Videoyu dikkatlice izlersen sende görürsün cano, attığım mermiler direğe gidiyor duman çıkıyor. Konuyu yöneticilere bırakıyorum. Ek olarak arkadaşın koşuşunda ve Crosshair'inin açılıp kapanmasında büyük bir hız olduğu bariz şekilde ortada. İlgilenilmesini istiyorum. İyi günler.

#6 - 25.02.2024 13:07
Sync kaynaklı bir sorun bence, bi halt anlamadım icerikteki videodan

#7 - 02.04.2024 22:12
Yetersiz kanıt.