Öncelikle zoruna gittiyse özür dilerim fakat mavi kısımda "durduk yere" yazmasına anlam veremedim. Bize karşı agresif konuşmalar sergiledin ve bizim attığımız emoteye karşılık yumruk salladın, bizde kendimizi savunduk sonrada yere serildin. Son olarakta imla kurallarına böyle dikkate almayan birini genellikte troll takılan tip olarak görmekteyim.

Allahını seviyorsan bak forumda kedi kesiliyonuz oyunda aslan adam akıllı eglenmek ister misin dedim sadece sonrasında eve geç vericem paranı dedin bende neden parasını almadıgım bir eve gireyim sonrasında gidicek iken boş yere göğsüme yumruk atman sence dogru mu ya bir düşün kendinizi ne zannediyonuz? Mike Tyson musun kardeşim? İmla kuralları diyorsun Capslock basmamışım sadece ne alaka troll?

Trol yapan adamla muhattap olmassın geçer kendinizi birşey zannedip önünüze gelene ya yumruk ya küfür ediyorsunuz?? Bunu çalıştıgım barın oradada yaptınız daha neyin inkarını ediyon? Boş yere dm atıp darlıyon kavga ediyorsun yok kardeşim olmaz diyiceğine yok yumruk atar yada küfür edersin ben DAHA BİRŞEY YAZMIYORUM SONUÇLANABİLİR.