Konu: Little_Dixon - İzinsiz ck rolü  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 18.02.2024 20:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Little_Dixon @jair963

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Karakter Ölümü (CK): CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekmektedir. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olmadığım bir rolden, soy ismimizin aynı olduğu arkadaşlarımın yaptığı rolden dolayı izinsiz bir şekilde ck edilme rolüne girildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/g113hh

Ek açıklamalar(varsa): Sözü geçilen rolde oyunda değildim. Arkadaş bu kanıtı attı, bu emoteden sonra baydı, geri dönüp kafama sıkma emotesi attı.

« Son Düzenleme: 18.02.2024 21:55 yagizbcrnn »

#1 - 18.02.2024 23:53
ck izninizi Yajeel Arron karakterim ile ben verdim, Hood'un yan tarafındaki Ruslara saldırmışsınız herşey rol ile ilerledi, birlikten atılacaktınız fakat sürekli bizden kaçıyordunuz.
Bu sebepten ötürü karakterinizin ck edilmesine birlik yönetimi olarak karar verdik.

#2 - 19.02.2024 01:11
Brawl rolünden dolayı ck mı yenir? Adamlarınız bize saldırdı zaten ve FM ekibinin izni olması gerekli, basit bir brawl rolünden ck iznini vermeyeceklerine eminim. Kafanıza göre nasıl ck hakkı doğuruyorsunuz? Açıklar mısınız? Ek olarak Yajeel karakteri arkadaşlarıma 50 bin dolar borcumuz olduğunu söylemiş. O sırada oyunda değildim, bundan haberim yok. Bu olaylar olduktan sonra OOC olarak öğrendim. Arkadaşlarımın ettiği küfür üzerine bana karşı ben etmişim gibi ck etme rolüne giriyorsunuz.
« Son Düzenleme: 19.02.2024 11:29 yagizbcrnn »

#3 - 20.02.2024 01:29
Ortada bariz bir kural ihlali ve FM onayı olmadan kafanıza göre bir karakteri CKlayamazsınız.

Aslan_Lukashvili karakteri İzin Gerektiren Rol İhlali kapsamında cezalandırılacak.

K&A