Konu: Lamar_Butler ve Devon_Blade DM 18.02.2024  (Okunma sayısı 271 defa)

#0 - 18.02.2024 18:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xNousy Lamar_Butler @Knowzy Devon_Blade

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @KlausMr Klaus_Henzler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlara ıc küfür ettiğim diye sinirlendiler galiba gelip 5 dakika sonra vurdular, yerimi nasıl bulduklarını da merak ediyorum

Şikayetinizi destekleyecekkanıtlarekleyin                             

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını istiyorum https://streamable.com/6fs5kd videoda burada

#1 - 18.02.2024 18:47
sahitligimi onaylıyom

#2 - 18.02.2024 19:02
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=155513.0 yerimi nasıl bulduğu belli oldu burada da hile kullandığı ortada

#3 - 18.02.2024 19:04
Merhaba,

Öncelikle iyi forumlar. Rolde bir arkadaşımız uyuşturucu krizi rolüne girmiş, hepimiz orada endişeliyiz, siz araçla gelip hem bize çarpıyorsunuz hem de üzerine korna basıp "kara göt" gibi ırkçı söylemlerde bulunuyorsunuz. Yerinizi nasıl bulduğumuz konusu ise, arabanızı fark ettik. Zaten Idlewood'a da çok uzak değilsiniz. Sanki sizleri Las Venturas'ta bulmuşuz gibi yazmanız beni güldürdü. IC Küfür ve ırkçılığı gelip mahallemizde o kadar zencinin içerisinde yapıyorsun, köşede birlik içerisinde az çok rütbesi olan kişilere saygısızlık yapıyorsun, saygısızlığa da cevabımız bu şekildedir. (Savunmayı ikimiz adına yapıyorum, Devon Blade partner permi bozuk olduğu için yanıtlayıp göremiyor.)

Ek olarak videoya neden ''Salako'' şarkısını koydun, OOC'ye mi yansıtıyoruz problemlerimizi? O şarkıyı falan dinliyordum deme, oyunun sesi kapalı sadece şarkı var. :pp

#4 - 18.02.2024 19:23
Merhaba, savunma için teşekkürler. Her küfür edip seninle kavga edene silah çekiyorsan işin çok zor. Dm sunucusunda oynamıyoruz, zaten hile ile beni bulup üstüne dm atıyorsun, hala "kara g*t" dediğim için vurduğunu Kendi ağzın ile söylüyorsun. Böyle bir oyun kuralı bile mevcut, kısaca dm atıyorsun. Savunma için teşekkürler, gerekli kararı adminler verebilir.

#5 - 20.02.2024 03:44
Merhaba,

Son açıklamamı yapıyorum daha da yanıtlamayacağım. Öncelikle bu dm değil, onaylı birlik mahallesine gelip ırkçı söylemlerde bulunuyorsun. Dua et seni orada vurmadık, bi' daha da onaylı birlik mahallesine gidip ırkçı söylemlerde bulunmazsın umarım. Sadece onaylı birliği de geçtim, herhangi bi' çete mahallesine gidip N word kullanırsan o zaman görürsün dm atılmasını. 🙂 İyi günler dilerim.

(Yanıtı Devon Blade yazmıştır, Partner permi bozuk olduğu için ben atıyorum)

#6 - 20.02.2024 20:59
Merhaba,

Öncelikle iyi forumlar. Rolde bir arkadaşımız uyuşturucu krizi rolüne girmiş, hepimiz orada endişeliyiz, siz araçla gelip hem bize çarpıyorsunuz hem de üzerine korna basıp "kara göt" gibi ırkçı söylemlerde bulunuyorsunuz. Yerinizi nasıl bulduğumuz konusu ise, arabanızı fark ettik. Zaten Idlewood'a da çok uzak değilsiniz. Sanki sizleri Las Venturas'ta bulmuşuz gibi yazmanız beni güldürdü. IC Küfür ve ırkçılığı gelip mahallemizde o kadar zencinin içerisinde yapıyorsun, köşede birlik içerisinde az çok rütbesi olan kişilere saygısızlık yapıyorsun, saygısızlığa da cevabımız bu şekildedir. (Savunmayı ikimiz adına yapıyorum, Devon Blade partner permi bozuk olduğu için yanıtlayıp göremiyor.)

Ek olarak videoya neden ''Salako'' şarkısını koydun, OOC'ye mi yansıtıyoruz problemlerimizi? O şarkıyı falan dinliyordum deme, oyunun sesi kapalı sadece şarkı var. :pp

İlgili kanıtları 24 saat içerisinde iletin. @xNousy

#7 - 20.02.2024 22:27
Şahsen foruma şikayet açılacak kadar uzayacağını düşünmüyordum. Basit bir rolden ibaret. Kanıt amaçlı herhangi bir ScreenShot veyahut video kaydı maalesef ki elimde bulunmuyor. Belirttiğim üzere, Idlewood sokağı ve şahısların bulunduğu sokak zaten birbirine epey bir yakın. (Sokak olarak demek istediğim, sanırsam orada bir işyeri sahibiler.) Uzaklık ayarı fulldeyken bile şahısların sokağı Idlegas kısmından belli dahi oluyor. Bunun için herhangi bir hileye veyahut üçüncü bir parti yazılımına gerek olmayacağını düşünüyorum.

#8 - 22.02.2024 13:17
Lamar_Butler ve Devon_Blade Deathmatching,
Sergei_Kasradze Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.