Selamın aleyküm öncelikle,
Şimdi oyundaki bütün ihlalleri yazmışsın dostum öncelikle onu söyliyim. Meta Gaming ne biliyor musun? Bence bilmiyorsun ki o yüzden şikayet kısmına o ihlalide yazmışsın. Her neyse. Yaralı kural ihlalini biz yapmadık siz yaptınız, kendin diyorsun 2. defa biz saldırdık diye. O olayda Ethan North ve Georgi Zhelve karakteri ilk brawl rolünde zaten düşmüştü. Sonrasında yukarıya çağırıp bir anda saldırdınız ve tekrar düşürdünüz, burada kural ihlalini biz değil siz işlemiz oldunuz dostum :d. Troll olan bir durumda yok, normal bir brawl rolü döndü her şey gayet normaldi yani troll denilecek bir şey de göremiyorum. Diğer konuda Bunny, yine kendi videondan 7.17 ve 7.20 dakikaları arasına bakarsan tavşan gibi zıpladığını görüceksindir. Kendi kendinizi ele vermekten başka bir durum yapmamışsınız maalesef ki. Biz normal rolümüzü yapmaya gelmiştik bir anda Kenneth Blackwood karakteri agresifleşti, zaten o ilk brawl esnasındaki chat yazışmalarına bakarsanız bizim garajdakilere saldırmak gibi bir amacımız olmadığını anlarsınız. Biz orada Kenneth Blackwood karakterine saldırmıştık onu düşürdükten sonra garajdakilere saldırmayın gibisinden şeyler diyoruz zaten. O ilk brawldan onra gidecektik zaten biz yaralı olan arkadaşımızın kalkmasını bekliyorduk, siz sonra bizi yukarıya çağırdınız bizde normal konuşma yapmak için geldik. Olay kapanıyor siz büyütüyorsunuz olayı. Canınız sıkılmış sizinde herhalde eğlence arıyormuşsunuz. Aslında olayın sizinle bir alakası yoktu sadece siz olayı kendinize çevirdiniz. PM'den gidin MTA'da oynayın burası hard rp falan yazmakla olmuyor bu işler. İnan bana senin yapmadığın kadar çok baba roller yaptık bundan emin olabilirsin güzel kardeşim.