Konu: Kesean Hodge | Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak & Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.02.2024 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kesean Hodge & @yeno

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bay Bayz birliğinin 10/02/2024 tarihinde aktif bütün üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/02/2024 - 00:48 ve devamı ekran görüntülerinde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak /q & Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, roller eşliğinde iki oluşum olarak takıştık ve brawl rolü başladı. Roller sürerken Kesean Hodge karakteri yaralıya düştü, diğer kalan üyeler hala brawl rolüne devam ederken Kesean Hodge adlı karakter oyun içerisinde bağlantısını koparttı ve sonrasında tekrar oyuna girdi. Oyuna girdikten sonra hiç olay yaşanmamış gibi bir tavır sergileyerek evinin önündeki merdivenlerde afk attı ve rollere daha dahil olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
İlk olarak brawl rolünde düşüyor, ileriye bakacak olursanız diğer yaralıya düşmemiş arkadaşların hala brawl rolüne devam ettiğini görebilirsiniz. Kesean Hodge adlı karakter burada yaralı.
Kesean Hodge adlı karakter burada ayağa kalkıyor, sağa sola bakınıyor.

Burada yine aynı şekilde arkasını dönüp sağa sola bakınıyor.

Burada /q şeklinde aktif rolde bağlantı kopartıyor.

Burada geri giriş yaptığı ve rollere dahil olmadığını dakika farkınıda kontrol edebilirsiniz. Kural ihlaller zincirine hem fikir oluyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): ViceRP platformunun adaleti esastır.  :sampanya:

#1 - 12.02.2024 00:21
Bu şikayet biraz komiğime gitse de her şikayeti ciddiye aldığım için bir savunma yapmak durumundayım, bu birliğin ooc beslediği kin ve açtığı şikayetler biraz canımı sıkıyor, bunu ssin 2 gün öncesinden olmasından anlayabilirsiniz, lakin görüldüğü gibi ortada yine herhangi bir rol chati veya bir şey yok, chatlog temizlenmiş. Yine de durum izah edelim, karşılıklı brawl rolüne girdik ve düştük internetim biraz kötü bu yüzden yaptığım roller gitmedi ve relog attım, devamında oyuna girip yaralı rolüme devam ettim ve gerekli emoteları attım, arkadaşın chatinde brawla dair hiçbir emote göremiyorum, herhangi bir ihlal de bulunmadım emotelar gözükmesin diye chatlogu temizleyip ss alan, ve relog atmamı quit olarak yansıtan bir kişinin bu sunucu da oluşum yönetmesi trajikomik, ıc rollerin ooc taşınmasına ve kin güdülmesine olumlu bakmayan birisiyim, umarım gereken tavır sergilenir ve forumda böyle davranışlara izin verilmez.

#2 - 12.02.2024 00:31
Bu şikayet biraz komiğime gitse de her şikayeti ciddiye aldığım için bir savunma yapmak durumundayım, bu birliğin ooc beslediği kin ve açtığı şikayetler biraz canımı sıkıyor, bunu ssin 2 gün öncesinden olmasından anlayabilirsiniz, lakin görüldüğü gibi ortada yine herhangi bir rol chati veya bir şey yok, chatlog temizlenmiş. Yine de durum izah edelim, karşılıklı brawl rolüne girdik ve düştük internetim biraz kötü bu yüzden yaptığım roller gitmedi ve relog attım, devamında oyuna girip yaralı rolüme devam ettim ve gerekli emoteları attım, arkadaşın chatinde brawla dair hiçbir emote göremiyorum, herhangi bir ihlal de bulunmadım emotelar gözükmesin diye chatlogu temizleyip ss alan, ve relog atmamı quit olarak yansıtan bir kişinin bu sunucu da oluşum yönetmesi trajikomik, ıc rollerin ooc taşınmasına ve kin güdülmesine olumlu bakmayan birisiyim, umarım gereken tavır sergilenir ve forumda böyle davranışlara izin verilmez.
Brawl rolünü hiçe sayıp silah çekerek karşılık veren bir oluşum sahibine yakışır bir savunma olmuş, direkt ve kanıtsız bir biçimde. Hak veriyorum. Rolle ilgili görüntüleri sağlayacağımı bilmenizi istiyorum ve aşağıya rolün chatlogunu bırakıyorum. Chatlog silme konusuna gelecek olursak /birlikaktif yazıyorum ve genelde sizin gibi DM için birlik açmadığımdan dolayı pagesize 20 şeklinde rol yapıyorum. Kaynatmayacağım, OOC kin yaptığımız falan yok bunuda bildirelim. Ekran görüntüsüne bakacak olursanız zaten her şeyin rollü olduğunu görebilirsiniz, senin emotelerinin olmaması normal. Emotesiz silah çekip brawl rolünde ateş açabilirsin mesela. Yaptığın tutarsızlığı kanıtlayacak ekran görüntülerini veya herhangi bir yanıltıcı bilgi olmadan video kayıdını bırakabilirsen ki rica ediyorum, çok makbule geçecektir. Emote atsaydın o mesefade zaten gelirdi. Aktif rolde bağlantı koparmamış ve relog atmış olsan hem role devam ederdin, hem de 7 dakika içerisinde çoktan giriş yapmış olurdun. İyi eğlenceler.

« Son Düzenleme: 12.02.2024 00:35 leriwonastheboss »

#3 - 12.02.2024 01:06
İki gün önceki rol ve yaptığım her rolü kayıt almadığım için gayet normal, her ne kadar kırpılmış bir ss ile bir şeyler kanıtlamaya çalışsan da yine aktif rolde q atttığım yeri göremedim, relog attığımı itiraf ediyorum fakat rolü hiçbir şekilde hiçe sayıp rol esnasında quit atmadım, aksine yaralı rolümü gerçekleştirdim yedi dakika derken neyden bahsettiğini anlamadım oyuna çık gir yaptım sadece bunu yeterli kanıtın olmamasına rağmen yine dile getiriyorum, herhangi bir toxicleme veyahut lekeleme konuşması yapmadan sadece şikayete savunma yazıyorum buna rağmen böyle bir üslup kullanman gerçekten üzücü, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek lütfen kesin kanıtlarınız olduğunda böyle suçlamalarda bulunun aksi takdirde ooc kininiz yüzünden böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gitmiyor. İyi forumar.

#4 - 18.02.2024 03:25
Yetersiz kanıt.

K&A