Konu: Dm+ meta gaming  (Okunma sayısı 233 defa)

#0 - 11.02.2024 18:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_28088 Maskeli_54900 Maskeli_39074

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
DM, META GAMING

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nc atalı iki gün oldu dün role girmedim, karakterim dışarı tarafa henüz hiç gözükmedi. Sıkan kişilerin, Piazza'nın yanında olduğumu bilmelerine imkan dahi yok. Diyelim kumarhane reklamında adımı gördünüz. Reklamdaki Joe Fenucci'nin ben olduğumu nereden biliyorsunuz? Meta gaming oluyor bu seferde, savunulacak bir tarafı yok, artık cidden bu dm sevdanız sıktı. Rol yapın rolünüz gelişsin ooc siciliniz değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.02.2024 14:01
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @Blockboys @stepfatheryaveri @sefa247

#2 - 16.02.2024 14:42
Savunmam bu sekilde (telefondan yaziyorum):
Normal olarak actigin kumarhane Piazza bölgesinde ve bizde bölgeye baskın atmışız, eğer bölgenin içerisinde sandalyede oturup bekliyorsan vurulman oldukça normal. Bu savunmayı yeterli görüyorum. Herhangi bir toxiclik yapılmadığı veya başka bir ileti gelmediği sürece ileti atmayacağım. Sonuçlanabilir.

#3 - 16.02.2024 21:33
Savunmam bu sekilde (telefondan yaziyorum):
Normal olarak actigin kumarhane Piazza bölgesinde ve bizde bölgeye baskın atmışız, eğer bölgenin içerisinde sandalyede oturup bekliyorsan vurulman oldukça normal. Bu savunmayı yeterli görüyorum. Herhangi bir toxiclik yapılmadığı veya başka bir ileti gelmediği sürece ileti atmayacağım. Sonuçlanabilir.
bizim savunma yapmamıza gerek kalmamış arkadaş herşeyi söylemiş :uzi:

#4 - 16.02.2024 21:57
arkadaşım senin de içinde bulunduğun oluşumun bölgesinde reklam atmış oturuyorsun(uz). benim baskın atıp, senin orada düşmen oldukça normal bununla ilgili şikayet açmaktan ziyade önce oyun kuralları okuyabilirsin. sefa247 adlı kullanıcı da aynen bu şekilde belirtmiş olup bende aynı savunmayı yeterli görüyorum. bundan sonrası yetkili kararı, iyi forumlar.

#5 - 18.02.2024 00:57
Savunma yeterli.

K&A