Konu: İllegal Birlik ihlali+Emotesiz ateş+Baskın ihlali- @Unexpec0 @sefa247  (Okunma sayısı 206 defa)

#0 - 10.02.2024 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Casciani - @sefa247 - Joseph Villari @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
HOOD Basma kural ihlali + emotesiz ateş + İllegal birlik kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 20:42'de Hood bölgemde çatıdayken Joseph Villiari @Unexpec0 ve Patrick Casciani
@sefa247 karakterleri HOODu nasıl 2 kişi basabiliyorlar? Birde saat 21:54'de Patrick Casciani tekrar tek başına Hoodu basıyor ve emote vermeden silah ile ateş ediyor, kendisi ateş ettiğinde bende ateş ettim 3 mermi denk getirmeme rağmen nasıl canı gitmedi anlamadım? Canolar, ekibimi oyuna sokmama sebebim sizin hile ile oynamanız, GOD mode yi kapatmamanızdan dolayı, hilesiz bir savaş yapacağınızı bilsem yemin ederim beyler kendi ekibimede sizin ekibinizede savaştan silah kullanmaktan zevk aldırırımda, hile ile oynuyorsunuz işte ne diyelim?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Saat 20:42'de iki kişinin HOOD baskını atarak yaptığı kural ihlali
Spoiler: GösterGizle

Saat 21:54'te tek kişinin attığı hood baskını kural ihlali ve emote vermeden ateş etmesi
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten adaletli bir savaş yapacağınızı bilsem ekibimi oyuna sokarım fakat durum ortada...

#1 - 10.02.2024 22:23
hood basmak derken ben sizin hoodunuza nerede girmişim emotesiz sıkmak demişsiniz ancak sıkan birisini göremiyorum chatinize başka yerde yansımış belli ki ve ss almışsınız gerekli kanıtları ulaştırırsanız sevinirim hood basmak gibi bir şey yok.
« Son Düzenleme: 10.02.2024 22:25 Unexpec0 »

#2 - 10.02.2024 23:02
Chatlogun ss ini aldığımda hoodun içindeydim, başka yerde almış olsaydım o chatlog çoktan kirlenirdi, bana sıktınız canım 21 e düştü ve bende o sırada çatışma esnasında bayılmamak için kaçtım, gate arkası girdiğimde ss aldım. Eğer ss i sonradan alsaydım chatlogum kirlenirdi, hoodumdaydımki chatim kirlenmedi, uzakta olsaydım araca bindiğimde bile chat logum kirlenirdi dostum, burada gelipte kurnazlık yapmaya çalışma, yaptığın kural ihlalinin arkasında dur. İyi forumlar. :)

#3 - 10.02.2024 23:03
Chatlogun ss ini aldığımda hoodun içindeydim, başka yerde almış olsaydım o chatlog çoktan kirlenirdi, bana sıktınız canım 21 e düştü ve bende o sırada çatışma esnasında bayılmamak için kaçtım, gate arkası girdiğimde ss aldım. Eğer ss i sonradan alsaydım chatlogum kirlenirdi, hoodumdaydımki chatim kirlenmedi, uzakta olsaydım araca bindiğimde bile chat logum kirlenirdi dostum, burada gelipte kurnazlık yapmaya çalışma, yaptığın kural ihlalinin arkasında dur. İyi forumlar. :)

beyefendi kurnaz derken neden üslubunuzu bozuyorsunuz

#4 - 10.02.2024 23:06
Merhabalar, kendi adıma savunma yapıyorum;

Belirttiğin saatte oyuna giriş yapmıştım, dün gece o bölge de q atmıştım aciliyetten ötürü. Oyuna girdiğimde seni gate arkasında gördüm ve küfür ettim. Küfür etmem biraz saçma, evet. Bu konu için yönetimden özür diliyorum. Karakterine herhangi bir saldırıda bulunmadım, görüntü de mevcut değil zaten galiba. İyi roller dilerim kardeşim, görüşmek üzere.

#5 - 10.02.2024 23:55
Arkadaşlar ben buraya karşlıklı konuşmak için şikayet açmadım, eğer bir ihlal yapmadığınızı düşünüyorsanız savunmanızı yapabilirsiniz. Şikayeti inceleyen yetkliler gerek duyarlarsa logları kontrol ederler. İyi forumlar. Lütfen bunun üzerine savunma harici ileti gelmesin.
« Son Düzenleme: 10.02.2024 23:57 Ecstasyh? »

#6 - 11.02.2024 01:45
Ortaya bir laf atıp kanıtlamayan, hile açandan daha alçaktır. Karşı koyup doğru düzgün savaşamıyorsunuz, vurulmamak için jail beklemiyorsunuz, bir haftadır oyuna girmiyorsunuz. Karşılıklı çatışma bile olmamasına rağmen hileden bahsediyorsun. Ekibin olsa zaten savaşırsın, açık ara mağlubiyet alıyor olmanız sizi farklı yollara itmiş anlaşılan. Üslubunu düzeltmelisin, içini dolduramayacağın iddialarda bulunmamalısın.

Eşit ve adaletli bir savaş olması için PK War teklif ettik, admin gözetiminde kim hile açabilir? Ekibiniz olmadığı için reddettiniz ve oyuna girmemenizi uydurduğun yalanlara bağlıyorsun. Komiksin.

Alıntı
? Canolar, ekibimi oyuna sokmama sebebim sizin hile ile oynamanız, GOD mode yi kapatmamanızdan dolayı, hilesiz bir savaş yapacağınızı bilsem yemin ederim beyler kendi ekibimede sizin ekibinizede savaştan silah kullanmaktan zevk aldırırımda, hile ile oynuyorsunuz işte ne diyelim?

#7 - 12.02.2024 04:50
Alıntı
Ortaya bir laf atıp kanıtlamayan, hile açandan daha alçaktır. Karşı koyup doğru düzgün savaşamıyorsunuz, vurulmamak için jail beklemiyorsunuz, bir haftadır oyuna girmiyorsunuz. Karşılıklı çatışma bile olmamasına rağmen hileden bahsediyorsun. Ekibin olsa zaten savaşırsın, açık ara mağlubiyet alıyor olmanız sizi farklı yollara itmiş anlaşılan. Üslubunu düzeltmelisin, içini dolduramayacağın iddialarda bulunmamalısın.

Eşit ve adaletli bir savaş olması için PK War teklif ettik, admin gözetiminde kim hile açabilir? Ekibiniz olmadığı için reddettiniz ve oyuna girmemenizi uydurduğun yalanlara bağlıyorsun. Komiksin.

Kurnazlık kelimesinde her hangi üsluba aykırı bir şey yok fakat senin "şahsıma" dediğin "alçaktır" kelimesi gerçekten üsluba aykırı. Şikayete sizi eklediğimi göremiyorum. Lütfen müdahil olmayın... Yöneticinin kararına kadar başka bir ileti gelmesin. İyi forumlar.

#8 - 18.02.2024 01:35
Yetersiz kanıt.

K&A