Konu: Birden çok kişi, Spawnkill.  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 06.02.2024 06:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Casciani, Vincent Sorrento, Frank Carneglia, Joseph Villari

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.49-01.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Spawn-Kill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Görüntülerde görüldüğü gibi birden çok kez düşürüldüm, loglardan tam isim tespiti yapılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların forum isimlerini bulamadım, ekran görüntülerinde ihlal açık açık belli oluyor sanırım. Kesin olmak için loglardan bakabilirsiniz.

#1 - 06.02.2024 11:35
Öncelikle merhabalar kişi birden fazla yaralıya düşürüldüğünü söylüyor ancak sadece hasar kayıtlarında da gözüktüğü gibi onu sadece bir kere düşürdüm herhangi bir yaralı kural ihlali yok. Eğer seni birden fazla yaralıya düşürdüysek onların da hasar kayıtlarını atarsan sevinirim. Elinde sadece 1 tane hasar kaydı var onda da sadece 1 kere ateş etmişim seni yaralıya düşürmedim. Seni sadece bir kişi yaralıya düşürüyor o da Vincent Sorrento karakteri bu karakter haricinde seni yaralıya düşüren olmadı.
« Son Düzenleme: 06.02.2024 11:38 Unexpec0 »

#2 - 06.02.2024 12:24
Vurulduktan sonra yüzerek kaçmaya çalışırsan elbette tekrar ateş alırsın, Vincent Sorrento dışında RK ihlali yapan bulunmuyor.

Normalde yaptığınız Fear-RP ihlallerine karşılık şikayet açmayacaktık, korkmadan ve sanki yaralı değilmiş gibi rol yaptığınız için tekrar yaralı duruma düştünüz. Karşı şikayet oluşturacağız.

#3 - 06.02.2024 15:00
Vurulup kaçtığımı söylüyorsun, o anki attığım raporda çıkamadığımı belirtiyorum, role bakarsan rolde adamın elini tutup yukarı çıkıyorum. Arkadaki limana doğru yüzüyorum çıkmak için ancak yine de sıkıyorsunuz bunu pmden de belirtiyorum. Ayrıca şikayeti sadece Joseph Villariye açmadım. Emotelerden belli oluyor gibi. Yine de loglardan bakılabilir.

#4 - 06.02.2024 15:03
Ayrıca Frank carneglia'nın da spawn kill yaptığı emotelerden gözüküyor sadece vincent sorrentino demişsiniz. Fazlası olduğuna eminim loglardan kontrol edilirse sevinirim.

#5 - 06.02.2024 23:20
Olayın yaşandığı alanda dört-beş piazza üyesi vuruluyor, emotelerin hepsi senin için mi atıldı? Ekran görüntülerini karışık sırayla atarak algı yaratmaya çalışıyorsun.
 Loglara elbette bakılabilir. Herhangi bir ihlal bulunmuyor. Frank Carneglia’ya dair hiçbir şey yok.

#6 - 07.02.2024 01:19
Attığım ss lerse zaman gözüküyor, farklı dakikalarda düşüyor birden çok kez.Cidden komiksiniz incelemeden yorum yapıyorsunuz.  ::) ::)

#7 - 07.02.2024 01:31
Merhaba, düzgün Türkçe kullanımıyla yanıt atarsan iddiana karşılık bulabilirsin.

Attığım ss lerse zaman gözüküyor, farklı dakikalarda düşüyor birden çok kez.Cidden komiksiniz incelemeden yorum yapıyorsunuz.  ::) ::)

Sen gemiden denize atlayıp kaçarken Vincent Sorrento ve Joseph Villari tarafından bir kez vuruluyorsun. İlk vuruluşunu şikayete eklemişsin.

İkincisinde ise bir defa vuruluyorsun ve kalkar kalkmaz ters yöne yüzdüğün için, yani yaralı rolüne uymayıp kaçmaya çalıştığın için ikinci kez vuruluyorsun, ekran görüntülerindeki yerinden gayet anlaşılabilir. Kaçtığın için IC kanaldan tepki almışsın, yaralı olduğun halde sağa sola yüzdüğünü attığın PM ile kabul etmişsin. Patrick Casciani'yi bağlayan bir durum yok.

Üçüncü yaralı duruma gelişinde ısrarla Fear-RP yapmıyordunuz, Frank Carneglia emote atıyor ve yumrukluyor, canın az olduğu için hemen yaralı duruma düşüyorsun. Art niyet aramamak lazım.

Dördüncü yaralı duruma gelişinde ise Vincent Sorrento seni ayaklarından vuruyor. Vincent Sorrento dışında bir kişinin bile ihlali yok fakat ısrarla aynı düşüncedesin. Sonuçlanırsa memnun olurum, tarafımca bir ileti gelmeyecek.

#8 - 07.02.2024 03:17
Anlamadığın şey chatloga bakarsan rolde yukarıdayım adamın çekiyor. O yüksekliğe zıplayınca yukarı çıkamıyorsun o yüzden yüzerek çıkmak gerekiyordu role uymam için arkadaki limana gidiyordum. Bir daha düşürdünüz rapor attım dm sevdanızdan dolayı bir defa daha vuracaktınız çünkü, en sonunda admin çekti. Ekran görüntülerinde en az iki kişinin farklı zamanlarda düşürdüğü belli oluyor loglara bakılsa 3-4 kişi suçlu çıkar hala direniyorsun anlamış değilim. Daha fazla bir şey yazmama gerek yok yetkililere kalmış geri kalanı sonuçlanabilir

#9 - 07.02.2024 03:30
Şaka gibisin kardeşim. Adam seni çekiyor ve ters yöne yüzmeye başlıyorsun, vurmayıp ne yapacak? PM açıp bilgilendirsen kabul edilirdi, bunu yapmak yerine rolü reddediyor gibi kaçıyorsun. Doğal refleks vurulmanı gerektirir.