Konu: Salvatore Aureliano, Tyler Brand - Troll  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 04.02.2024 04:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler Brand @vlone, Salvatore Aureliano @ArdaAktas41

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
troll, dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: tyler ve salvatore karakteri, gecenin bu saatinde alakam bulunmamasına rağmen birden agresif rol sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 04.02.2024 04:29 Nroson »

#1 - 04.02.2024 15:42
Arkadaşımın ss'inde gözüktüğü gibi de şaşırıyorum fakat Tyler karakteri ile aram iyi olduğu için role uyum sağlayarak bende saldırıyorum, yaptığımızın daha doğrusu yapılanın yanlış olduğunu biliyorum fakat ben orada Tyler karakteri saldırdığı için ve kavga çıktığı için rolsel olarak arkadaşımı savundum. Zaten arkadaşa pm attım ss'de gözüküyor ek olarak farklı pm'lerde var ben arkadaştan özür diliyorum eğer bir suçum varsa cezasını çekebilirim tekrardan özür dilerim, 2 yıldır sunucudayım bir ooc sicilim yok dediğim gibi sadece role uyum sağladım.

#2 - 04.02.2024 16:14
Rolde bir yanlış olduğunu sanmıyorum. Gecenin bir saatinde ne yaptığını soruyorum. Benden önce sen bana saldırdın orada. Onun SS'ini niye atmıyorsun dostum? Yaptığım rolün doğru olmadığını biliyorum fakat senin vermiş olduğun karşılık daha kötü. SSleri tam olarak atmanı istiyorum. Karakterinin tipi değişik olduğu için soruyorum ardından sen bana saldırıyorsun. Ben kaçıyorum sen beni kovalıyorsun. Öncelikle kendine bakmanı tavsiye ederim. Troll, dm falan yazmışsın. Bence ceza almayı hak etmiyorum. İyi günler iyi forumlar dilerim.

#3 - 04.02.2024 17:17
kanka sana nasıl bir tepki verebilirim, rolde yanıma gelip küfür ediyorsun ve nasıl bir tepki vermemi bekliyorsun, üç karakter de başıma üşüşüyor, daha sonra ben afk iken bana vurmaya çalışıyorsun. oyuna dönünce de karşılık verdim sana. ceza almayı hakettiğini düşünüyorum. hiç hoşuma gitmedi yaptığınız, gecenin bir saati eğlence arıyorsunuz gibi geldi. göndereceğin ekran görüntüsü veya video varsa iyi olur

#4 - 04.02.2024 20:19
anlaştık arkadaşla şikayet kapatılabilir

#5 - 08.02.2024 13:01
Arşiv.