Selamlar, iyi akşamlar.
Frank karakteri ile normal bir şekilde turlanıyorduk, arkadaşlar Idlegas Station önünden ters şerit üzerinden geldiler ve bize çarptılar. Çarptıktan sonra, küfür ettik. Kişilerin kaslı olduğunu gördük ve bunu emoteler ile belli ettik. (/me adamların kendisinden kalıplı olduğunu fark eder, tırstığını belli etmeden geri-geri gider.) diye chatlogs kontrol edilebilir sorun değil, bunu yapmama rağmen bizi kovaladılar. İlk yumruğu attılar ve beni kovalamaya devam ettiler. Kaçtım, kaçtıktan sonra karakterin IC büyüğü olan amcası olan Frank Giorgadze ile yumruk savaşına girdiler, kaçtığı için gururuna yediremeyen Jimmy Saakashvili karakteri arkadaşların İLK arabasına ateş ediyor. Ondan sonra Zayd karakteri amcasına yumruk attığı için sadece ZAYD karakterini yaralıyor, burada herhangi bir Brawl Kural İhlali yoktur, ayrıca Idlegas Station ne zamandır güvenli bölge olarak geçiyor? Yine de bir hata olduğunu düşünüyorsanız, tarafınızdan özür diliyorum. İyi roller, iyi akşamlar diliyorum.
@nachz ek olarak belirtiyorum; İlk yumruğu atıp rolde AGRESİF sergileyen taraf kendileridir, bunu neden SS kaydı olarak koymamışlar bu konuda hiçbir fikrimiz yok, bir yetkili şikayeti inceleyecek olursa komple Chatlog'u incelemesini talep ediyorum.