Konu: Cindirella Poisonner Bug Abuse - Trolling  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 27.01.2024 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sialubuny
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Yuciar @Nogitsune

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2024 19.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

8.2. Force Crash: CodsMP, yeni oyun açmak ya da oyun açığı kullanılarak oyuncunun kendi isteği doğrultusunda crash yedirmesi durumudur. Tespiti halinde oyuncu, yüksek bir hapis cezası, tekrarı durumunda ise yasaklanma ile cezalandırılır. CodsMP kullanılarak Verdant Bluffs'a ışınlanma durumunda ise tespitinde oyuncu yasaklanır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CİNDİRELLA POİSONNER adlı arkadaş biz saha devriyesini sürdürken yanımıza geliyor, troll bir arkadaş anlaşılan. Kendisi IC gelip bize soru soruyor sonrasında küfür edip gidiyor, kendisini çevirmeye almak istiyoruz kaçıyor. Buraya kadar sorun yok, kendi oyununda oyunda mapler buga girdiği için kendini araçla aşağıya atıyor, sonrasında bir yerden çıkıp tekrar kovalamacaya alınıyor ve buga kendini tekrar atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunlara gerek yok, gerekli cezayı almasını rica ediyorum

« Son Düzenleme: 28.01.2024 02:15 BrooklynZ »

#1 - 27.01.2024 20:43
Şahitliğimi onaylıyorum. Her şey kaybolmuş gibi sizde de öyle mi? diye sorduktan sonra oyununda bir problem olduğunu düşünüyorum fakat sonrasında role girerek polise hakaret etmesi normal değil. Rol sonrası bizden kaçmaya çalışıyor buna da tamam. Oyuna devam ediyoruz. Oyunundaki hatadan dolayı videodaki yere gidince kayboluyor başka bir yerden çıkarak gelip kovalamacaya devam ediyor.

#2 - 27.01.2024 20:56
Şahitliğimi onaylıyorum arkadaşlar yazılması gerekeni yazmış

#3 - 28.01.2024 00:20
Merhaba, ooc'den sana bugda olduğumu defalarca söyledim ve bunun üzerine böyle bir şikayet açman komedi. Loglara bakılabilir relog'da atıp rapor da attım ilgilenen kimse olmadı. Sonrasında bende oyunda hiçbir yer gözükmeyip sadece oyuncular ve sürülen arabalar gözüküyodu.  Hatta buyrun; https://hizliresim.com/42n27c0

Sonrasında oraya düştüm, geri oraya spawn oldum. Relog ve rapor attım ona da bildirdim, böyle bir şikayet neden açıılmış anlamış değilim ve neden bug yapayım.

#4 - 28.01.2024 02:14
İlk olarak sakin ol, OOC'den bana bug da olduğunu söylemedin, IC geldin, trolledin, MAP'lerin yüklenmediğini sende anladığımız içinde "Gözlerini kapat, sen bir uyu gel" tarzında laflar ettik, (Bu demek oluyor ki relog at) sonrasında sen videoda görüldüğü üzere bunu fark edip tekrarladın. Yani mantıklı olarak polis arkadaşlar beni takip edemiyorsa bu işte bir iş var deyip zaten  bunu tekrar etmemen lazım. Map kısmını geçtim şimdi: Sen yoldan geçerken bir polis aracını "Hey" diye durdurup sonra küfür edip gidersen bu saçma olur değil mi? Oldu da zaten. Sana tek bir şikayet üzerinden yaptığın iki kural ihlali yüzünden şikayet açtım. Trolleme kısmına da savunmana değinirsen sevinirim. Ona bir açıklaman yoksa yönetici arkadaşların da şikayeti sonuçlandırması için beklemeye geçelim. Hadi iyi geceler.

#5 - 28.01.2024 03:25
Cezalandırılacak.

K&A