Konu: Meco Murrone  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 00:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meco Murrone @meco34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2024 - 23:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ifade doğrultusunda departmana alınması gerektiğinde motor ile kaçış sergiledi. Ekiplerin araması sonucu bir bulguya rastlanmadı ve görüş kaybı yaşandı. Ardından arkadaş VCPD önünde denk geldi ve tutuklamak üzere üstüne çullandım, üstüne çullandığım sıra arkadaş emoteleri hiçe sayıp motoruna binip kaçış sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): IC cezası ile birlikte verilirse sevinirim.
1.26 Kolluk Kuvvetlerine Direnmek ( 180dk)

#1 - 24.01.2024 00:30
@meco34 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 24.01.2024 00:42
birinci olarak ben motordayken bu emoteyi nasıl atabiliyorsun ve merdivende değildim o sıra aşşağıdaydım kendi kendine bi emote kullandı kendi yere düştü ve farkındatysanız motorla gidiyorum motordayken sen beni bi anda düşürüp nasl üstümü arayabiliyorsun bunuda anlamadım

#3 - 24.01.2024 01:44
birinci olarak ben motordayken bu emoteyi nasıl atabiliyorsun ve merdivende değildim o sıra aşşağıdaydım kendi kendine bi emote kullandı kendi yere düştü ve farkındatysanız motorla gidiyorum motordayken sen beni bi anda düşürüp nasl üstümü arayabiliyorsun bunuda anlamadım
Yalanlar ile kendini haklı çıkartma çabasındasın, merdivenin altına bir kere bile iniş yapmadın ve seni kapıdayken düşürdüm. Sen ise role uymak yerine motosikletine binip kaçmışsın apaçık ortada gözüküyor. Tarafımca daha fazla savunma gelmeyecek her şey apaçık ortada, sonuçlanabilir. (Rica ediyorum yazarken imla kurallarına önem göster.)

#4 - 24.01.2024 12:00
kardeşim düzgün yazarak parantez içinde şeyler yazman seni haklı göstermiyor çocuk olma :D time out bile açık değil video kaydı bile yok bu dediklerimi atıp tekrar yazarsın ;)

#5 - 24.01.2024 13:53
kardeşim düzgün yazarak parantez içinde şeyler yazman seni haklı göstermiyor çocuk olma :D time out bile açık değil video kaydı bile yok bu dediklerimi atıp tekrar yazarsın ;)
Kardeşin falan değilim öncelikle onu anla, sonra da mantıklı bir savunman veya kanıtın varsa sun. İleti ile meşgul etmeye gerek yok burayı.

#6 - 24.01.2024 17:42
Kardeşim time out açık değil ekran kaydı videon yok görüldüğü üzere motordayım sen daha ne anlatıyorsun yazarak sen burayı meşgul ediyorsun time outsuz ceza aldıracağınımı düşünüyorsun ne yazarsan cevap vermiyorum artık  :colt:
« Son Düzenleme: 24.01.2024 22:52 meco34 »

#7 - 25.01.2024 15:38
Refuse RP kapsamında cezalandırılacak.