Konu: Erick Gonzalez, Nate McShane, Maxvell Crue  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 23.01.2024 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Braynbaba  @Uzman  @emresahin1905

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01:2024 01:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, Retarted rp, Carjack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Erick karakterinin benim karakterim hiçbir şey yapamadan önce camdan elini sokarak kontağı kapatıp anahtarı çekmesi ayrı, yine aynı şekilde karakterimin tepki veremeden kas gücü 0 olan Maxvell karakterinin elini camdan sokup kapıyı açıp kas-dayanıklılığı 18-16 olan beni araçtan çekerek indirmesi ayrı bir powergaming ve retarted rp, anlam veremedim pek. Bir de son anda Erick karakteri araca yandan binip carjack atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Trollüyorlar.

#1 - 23.01.2024 03:07
Merhaba İyi akşamlar, Rol özetini geçip savunmamı taktim edeceğim. Tüm rollerin SS'ini atmasını istiyorum öncellikle arkadaşın. Başından sonunda güzel bir rol sergiledik ihlalsiz. Önce tanıştık arkadaşla IC olarak güzel rol şekillendirdik hediye verdik IC şekilde son andaki hareketlerimizin savunmasınıda şöyle yapmak isterim. Erick zaten aracı çalma amaçlı bir hamlede bulundu. CJ yapmamak için camı açık olan aracın içine eline uzatarak kontağı çekmek istedi. Ki arkadaşla o sırada zaten karşılıklı rol içindeyiz Erick bunu yaparken hızlıca. Bende kapıyı açtım ve şahısın vücudundan tutarak çekmek istedim. /do ile bunun mümkün olmayacağını aktardığı içinde Erick'le beraber güç uyguladık vücudundan çekiştirerek ve şahısı aşağıya aldık. Hiçbir şekilde Troll kelimesini kabul etmiyorum. Arkadaşlarım ve şahsımın RPG kurallarına uygun şekilde hareket ettiğimizi düşünüyorum. Abartı hiçbir şey yok saygılarımla.

#2 - 23.01.2024 03:10
Selamlarrr, Arkadaş Erick ben bir şey yapmadan kontağı almaya çalıştı diye belirtmiş fakat zaten bu tarz rollerde siz bir şey yaptığınız için birisi sizden bir şeyi çalmaz veya suç işlemez. Orada amacım kurallara uygun şekilde CJ yapmamak yerine kontağı çekip gitmesini engellemekti rolsel olarak. Bunu yaptım bunun suç olduğunu düşünmüyorum yıllardır bu RP sunucularında oynayan birisi olarak. Arkadaşlarımızla keyifli güzel bir rol çıkardığımızı düşünüyorum. Sevgilerle Vice yönetimi.

#3 - 23.01.2024 14:30
Merhaba,

Kişi rol kuralları konusunda oldukça tecrübesiz görünüyor. İhlâl edilen kurallar bölümünde aklına ne gelirse sallamış bir şeyler. Araç zaten kilitli değil ve üstüne üstlük aracın camını da açarak bize avantaj sağlamış oldu. Görüntülerde her şeyi net bir şekilde görebilirsiniz. Erick kontaktaki anahtara uzanmış ve almış; ancak karşı taraf role uyum göstermeyip aracın motorunu kapatmamış. Daha sonra Maxvell ve Erick ikilisi aynı anda adamı açık cam kısmından çekip alma emotesi kullanmışlar ve adam yine role uyum sağlamamış. Burada şikayeti açması gereken taraf biz olmamıza rağmen insiyatif kullanmıştık. Ne yazık ki bunu gören yetkili şimdi şikayet konusu oluşturan kişiye role uyum sağlamadığından dolayı ceza verecek.

#4 - 24.01.2024 15:44
Erick karakteri kontaktan anahtarı çekip çıkartırken /dene kullanabilirdi veya aynı şekilde Maxvell karakteri kolunu camdan sokup da kapıyı açarken dene kullanabilirdi "bu tarz rollerde siz bir şey yaptığınız için birisi sizden bir şeyi çalmaz veya suç işlemez" demişsiniz biz de cam açık diye /me açık camdan uçan tekme atarak içeriye girer adamı araçtan atar direksiyona geçer diye emote atalım sonra arabayı çalalım o zaman. Direkt olarak, "aldı" "etti" "yaptı" diye emote atarak pg yapmışsınız zaten.

#5 - 03.02.2024 14:18
İkiye bir sayı üstünlüğünüz olsa dahi kesin ve net emotelar vermeden karşı tarafa rol şansı tanımalısınız. Direkt olarak aracı kontaktan çekmek, kişiyi içinde bulunduğu araçtan çekip çıkartmak doğru değil. Bu rol özelinde ceza vermeyeceğim ancak dikkatli olmalısınız, tekrarında ceza alabilirsiniz.