Konu: Joaquin Miles / DM  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 21.01.2024 05:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Miles / @karındeşenvolkan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Travis_Savage

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2024 /// 03.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde görüldüğü gibi tamamen dm amaçlı çocuk

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklama: O sırada Travis Savage ile Drew Savage karakterleri de Idlewood birliğindeydi, bu yüzden Fear-RP yapmadım en son verdiğim emote'da. Zaten o sırada o birlikten olmasak onaylı bi hooda öyle gidip yayılıp rahat rahat takılmayız.
« Son Düzenleme: 21.01.2024 15:24 flanii »

#1 - 21.01.2024 14:11
Onaylı hood bölgesinde fear RP yapmak yerine adamı kışkırtarak sıkmasını sağlamışsınız, yerinde bir hareket gerçekleştirmiş. Ben kural ihlali göremiyorum

#2 - 21.01.2024 15:11
Onaylı hood bölgesinde fear RP yapmak yerine adamı kışkırtarak sıkmasını sağlamışsınız, yerinde bir hareket gerçekleştirmiş. Ben kural ihlali göremiyorum

O sırada biz de Idlewood birliğindeydik o yüzden en son verdiğim emote'da Fear yapmıyorum. Tariq ve Dequinn'e sorarsan onaylarlar o sırada birlikte olduğumuzu. Ayrıca bu sslerde bi kural ihlali göremiyosan sunucu ve roleplay kurallarını bi baştan oku. Onları okumuşken şikayet kurallarına da bi göz gezdir, şikayette adın geçmiyor kalabalık yapıyosun.

@Benjamin_Alex
« Son Düzenleme: 21.01.2024 15:26 flanii »

#3 - 21.01.2024 16:09

O sırada biz de Idlewood birliğindeydik o yüzden en son verdiğim emote'da Fear yapmıyorum. Tariq ve Dequinn'e sorarsan onaylarlar o sırada birlikte olduğumuzu. Ayrıca bu sslerde bi kural ihlali göremiyosan sunucu ve roleplay kurallarını bi baştan oku. Onları okumuşken şikayet kurallarına da bi göz gezdir, şikayette adın geçmiyor kalabalık yapıyosun.

@Benjamin_Alex
Boş bir şikayet, kışkırtıp kendine sıktırıp şikayet açıyorsun. Adminleri uğraştırmaya gerek yok, birliğinde olduğun adama şikayet açıyorsun daha ne diyeyim

#4 - 21.01.2024 16:14
Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı iletin. @karındeşenvolkan

Şikayetle alakasız olduğunuz halde yazdığınız için ceza aldınız, tekrarlamayın. @Benjamin_Alex

#5 - 21.01.2024 16:50

Merhabalar iyi günler iyi forumlar,
Arkadaşlar daha öncesinde birliğimize dahildi. Sebebini bilmediğim biçimde ayrıldılar gelip benim sokağımda oturuyorlar ve gösteriş atıyorlar. Arkadaşlarla daha önce bir çok kez sürtüşme yaşamıştık, sadece lafta kalmıştı. Otururlarken yanlarına geliyoruz ve normal şekilde sohbet ederken ortamdan ayrılıyorum ardından arkadaş bana "Sen neden sohbetten kaçıyorsun?" sorgular biçimde laflar ediyor. Ayrıldıktan sonra gösteriş yapma amaçlarını normal karşılarım ama sataşmaları doğru değil, hood bölgesinin dışında yapabilirlerdi. Orada Fear-RP uygulanmalı, en sonda ise inatçı tavırları ve sinir bozucu davranışları karakterimi olumsuz etkiliyor ve ateş açıyorum. Ateş açtıktan sonra uzaklaşıyorum. Burada herhangi bir sorun yok. Hood bölgemde gelip bana karşı böyle konuşuyorsun, karşılığını alıyorsun. Daha mantık çerçevesinde şikayetler oluşturmanız dileğiyle.  Rol boyunca sohbet etme çabamı arkada görünen @MrPeterov arkadaşım destekleyecektir.

#6 - 21.01.2024 17:06
Alıntı
Sebebini bilmediğim biçimde ayrıldılar gelip benim sokağımda oturuyorlar ve gösteriş atıyorlar.
Bu olayın (senin DM'nin) yaşandığı sırada biz de birlikteydik. Şikayetin açıklama kısmını okuyabiliyorsan yazıyor orda zaten.

Alıntı
Arkadaşlarla daha önce bir çok kez sürtüşme yaşamıştık, sadece lafta kalmıştı.
Daha önce bir sürtüşme yaşamadık. Hatta olayın yaşandığı gün yanına gelip muhabbet makara yapmaya calıstık sen sürekli ters yaptın.

Alıntı
Otururlarken yanlarına geliyoruz ve normal şekilde sohbet ederken
Normal şekilde etmediğin ss'lerde gözüküyor zaten. Biz alttan almaya çalışıyoruz başta.

Alıntı
Orada Fear-RP uygulanmalı
Dediğim gibi olayın yaşandığı sırada aynı birlikte olduğumuz için, orası aynı zamanda benim de hoodum olduğu için en son verdiğim emote'da fear uygulamadım.

Alıntı
en sonda ise inatçı tavırları ve sinir bozucu davranışları
SS'lerde görüldüğü gibi herhangi bi inatçı, sinir bozucu tavır yok.

Alıntı
karakterimi olumsuz etkiliyor ve ateş açıyorum.
Bu bi ateş açma sebebi değil zaten. Olay da bu.

Alıntı
Rol boyunca sohbet etme çabamı arkada görünen @MrPeterov arkadaşım destekleyecektir.
bozacının şahidi  ::) Ayrıca bu arkadaşın bi' ara bi kural ihlali yapmıştı bana karşı. Sonra PM'den özür dilemişti konu kapanmıştı. Sen de öyle yapsaydın belki böyle olmazdı.
« Son Düzenleme: 21.01.2024 21:31 flanii »

#7 - 23.01.2024 11:18
Boşu boşuna yalan savunmalar yapmanız çok anlamsız. Gelip daha önce yaptığın saçma sapan troll hareketlerine rağmen sohbet etmeye çalıştık, daha önce birlikte de değildik. Seni kışkırttığımız falan da yok sana her normal bir şey söylediğimde sanane gibi cevaplar verdin. Durup durduk yere seni kışkırttığımız bir durum da yok. Tamamıyla sen suçlusun, gereksiz yalan savunmalar yapıp , şahidinide yalan söylemeye teşvik etme. Madem böyle yalan savunma yapacaktın , oyun içinde böyle davranmasaydın, senin gibi oyuncular yüzünden oyundan soğuyoruz.

#8 - 26.01.2024 00:26
Sonuçlanabilir.

#9 - 03.02.2024 14:26
Yasaklı karakter.