Konu: Nina Aquane - Ricardo Ballarini Meta  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina Aquane @spyixgod Ricardo Ballarini (etiket atamıyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
meta

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma anında arakdaşlar birbiri ile pm üzerinden iletişim kuruyorlar. "senin silahı vereyim" "nerdesin" "Idlewood basmış evi." vs.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 20.01.2024 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina Aquane @spyixgod Ricardo Ballarini (etiket atamıyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
meta

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma anında arakdaşlar birbiri ile pm üzerinden iletişim kuruyorlar. "senin silahı vereyim" "nerdesin" "Idlewood basmış evi." vs.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

İletişim kurmuyorum farkındaysan. Şikayet açılmak için açılmış olan boş bir şikayet. Oyuna yeni girmiştim orada. Chat'den anlayacağın üzere ve tarafımdan hiçbir şekilde kendisine dönüş atmamışım. Boş şikayetler açmak yerine olağan şikayetlerin sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz. "Cezalandırılsın " diyip geçmek yerine mixing var mı yok mu diye bir bakın. Her pm'den yazana cevap vermediğimde mixing yapmış olmuyorum.

#2 - 20.01.2024 18:16
Cevap vermiyorsun öyle mi? :D

Bunuda ben yazdım zaten.  O:-)

#3 - 20.01.2024 18:18
Cevap vermiyorsun öyle mi? :D

Bunuda ben yazdım zaten.  O:-)
İkisi farklı kişi çok akıllı arkadaşım. Olayla alakan yok ve sadece "İdlewood" basmış evi dememden başka ne anlamlar çıkartacaksın çok merak ediyorum. Chat de pm konuşması yığını yok. Bir cümlem var ve o da zaten Gloria James'e. Diğer mixing diye adlandırdığın pm konuşmasına zaten yanıt vermiyorum. Hile şikayetine istinaden o video paylaşıldı.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 18:19 spyixgod »

#4 - 20.01.2024 18:24
Evet senden akıllı olduğum kesin, olayla alakam yok? sen öyle düşünmeye devam edebilirsin. Daha fazla boş ileti atıcaksan buraya atma.

#5 - 20.01.2024 19:03
Oyunda olmadığından" iletişim kuramadım. Afk olup olmadığını da kontrol etmek amaçlı o an öyle bir şey yazdım fakat zaten herhangi bir dönüş sağlamadı. Burada kötü bir niyet yok. Mixing'e girecek, karşı tarafa karşı üstünlük sağlayacak bir meta yok ortada. Arkadaşıma ulaşamadığımdan pmden ulaştım olay bundan ibaret. ( Pm'e yanıt vermedi. ) Bu nedenden ötürü boş şikayet.

#6 - 22.01.2024 23:19
Nina Aquane Metagaming ve Retarted RP'den dolayı ceza alacak. Silahlı birisine yumruk atmanız mantıklı bir hareket değil. Ricardo Ballarini içinse yetersiz kanıt. Kişiye bu konuda bilgi vermiş ama kişinin bu bilgiyi kullandığına dair bir kanıt yok.