Konu: Darwin Rivera - /q @Scaney  (Okunma sayısı 347 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darwin Rivera - @Scaney

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Austin MacGovern - @Lexim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşta olduğumuz Napoleon birliği ile bir çatışmaya giriyoruz, arkadaş oyunun azizliğiyle sunucudan kick yiyor. Belki de bir CLEO dosyası vardır. Daha sonrasında oyuna girmiyor. Girdiğine dair bir kanıtı varsa kendisi atabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Alt tarafı bir rol, madem düştün tekrar gir. Bu kadar ciddiye alınacak, /q atacak kadar büyük bir olayı yok bu işin.

#1 - 20.01.2024 17:18
Arkadaşım Scaney adına yazıyorum, şuan kendisi tatilde. Yarın tatilini bitirip dönecek, o zaman savunmayı yapacak. Acele etmeyin.  O:-)

#2 - 20.01.2024 17:50
Sıkıntı yok bekliyoruz, acele etmiyoruz.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 20.01.2024 19:28
@Scaney 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#4 - 20.01.2024 19:36
Sıkıntı yok bekliyoruz, acele etmiyoruz.
Spoiler: GösterGizle

SS alıp atmanın sebebi nedir? Adam tatilde keyfini çıkarıyor, telefonda savunma mı hazırlasın? O kadar oyuna bağımlı değil maalesef bunu beklememeliydin, neyi kanıtlamaya çalıştın anlamadım. Daha fazla ileti atmayacağım, iyi forumlar. :)

#5 - 21.01.2024 15:40
Öncelikle selamlar sunucudan otomatik olarak kicklendim bunu bir CLEO ile yapmam mümkün değil daha sonrasında /q veya /sq atıp bağlantımı kopartmıyorum zaten daha sonrasında oyuna giriyorum fakat arkadaşlar oradan hemen uzaklaşmış ve /id darwin yazmamışlar sadece kicklendiğim ss i almışlar

#6 - 21.01.2024 16:20
5 dakika içerisinde oyuna tekrar girdiğinin ekran görüntüsü bulunuyor mu? Bu tür şikayetler böyle sonuçlanıyor diye biliyorum.

#7 - 22.01.2024 23:21
@Scaney kick yedikten sonra oyuna girdiğinize dair bir kanıtınız varsa paylaşın, 12 saat içerisinde şikayet sonuçlanacak.

#8 - 23.01.2024 01:16
@Scaney kick yedikten sonra oyuna girdiğinize dair bir kanıtınız varsa paylaşın, 12 saat içerisinde şikayet sonuçlanacak.
Kanıt yok elimde ceza uygulansın.

#9 - 23.01.2024 10:46
Cezalandırılacak.