Konu: [20.01.2024 Austin_MacGovern, Rhys Rooney] Fear RP-Retarted RP  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 14:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Austin_MacGovern, Rhys_Rooney - @Lexim @zuzujokerxx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Danqer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları vurup kaçırıyoruz, Rhys karakteri rolde korkusuzca davranıp tehditvari şekilde konuşmaya devam ediyor. Austin karakteri de vurulup kaçırıldığı hâlde durduk yere kahkaha atıyor. (sunucunun bakıma alınmasıyla ilgili sanırım)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/880256890414698546/1198229508843642890/image.png?ex=65be2530&is=65abb030&hm=0f686cf97edca1dcd3f4ce705342c4e2a937cc8887b34bed027645f62a89f62c&

Ek açıklamalar(varsa): Atılan kanıtta her şeyin yeterli olduğunu düşünüyorum, isteği hâlinde ekstra ekran görüntüleriyle birlikte destekleyebilirim.

« Son Düzenleme: 20.01.2024 14:52 Mirmanu »

#1 - 20.01.2024 14:57
Merhabalar, Rhys Rooney olarak savunmamı yapıyorum. Orada savaştığımız birliğin yönetiminde olmayan, alt takımdan olan karakterler onları asla yakalayamayacağımı söylüyorlar. Açık ve net olarak görünüyor. Bende çok özgüvenli olduğunu söylüyorum. Bunda herhangi bir Fear RP ihlali yok. Bir de saçlarının rengini sormuşum, bence burada bir hata yok. İyi forumlar.

#2 - 20.01.2024 15:05
Merhabalar, Rhys Rooney olarak savunmamı yapıyorum. Orada savaştığımız birliğin yönetiminde olmayan, alt takımdan olan karakterler onları asla yakalayamayacağımı söylüyorlar. Açık ve net olarak görünüyor. Bende çok özgüvenli olduğunu söylüyorum. Bunda herhangi bir Fear RP ihlali yok. Bir de saçlarının rengini sormuşum, bence burada bir hata yok. İyi forumlar.
Tekrardan merhaba Zuzu, alt takımdan karakterler derken oradaki herkesin rolde nasıl bir kıdemde olduğunu biliyor olmanın fazla bir imkanı yok. Yönettiğim karakter Napoleon birliğinin R19'un kardeşi olması yanı sıra savaş sırasında Cesar'dan sonra en çok sözü geçen birisi, birlik listesinden bakıp bu karakterin yetkisi/rankı düşük ona göre rol sergileyelim gibi bir düşünce yapısındaysanız yanlış yapıyorsunuz. Ekstra olarak hood onaylı bölgede başınızda uzun namlulu silahlı adamlar varken bu davranışı sergiliyorsunuz, hiçbir şekilde korku rolü yaptığınızı göremedik. Fazla abartmamaya çalışarak tehditvari konuştunuz sadece.

#3 - 20.01.2024 15:10
Abartı bir rol yaptığımı düşünmüyorum Mirmanu, kimin kardeşi olup olmaman da bu durum için bir önem arz etmiyor. Forumdan bakıp ona göre rol sergilemeyin diyorsun, güzel diyorsun. Sözünün geçtiği birliğe bunu iletirsen sevinirim. Ayrıca, Napoleon birliğinin yönetimdeki karakterleriyle savaştan önce birçok role girdik. Kimin kim olduğunu, ne iş yaptığını Rhys karakteri biliyor. Karakterinin konuşmalarını ve bir sürü karakteristik özelliklerini daha önce Napoleon birliğinde göremedim. Bu yüzden böyle bir rol sergilendi, ki zaten rolümde bir hata görmüyorum. İyi forumlar diliyorum.

#4 - 20.01.2024 15:11
Abartı bir rol yaptığımı düşünmüyorum Mirmanu, kimin kardeşi olup olmaman da bu durum için bir önem arz etmiyor. Forumdan bakıp ona göre rol sergilemeyin diyorsun, güzel diyorsun. Sözünün geçtiği birliğe bunu iletirsen sevinirim. Ayrıca, Napoleon birliğinin yönetimdeki karakterleriyle savaştan önce birçok role girdik. Kimin kim olduğunu, ne iş yaptığını Rhys karakteri biliyor. Karakterinin konuşmalarını ve bir sürü karakteristik özelliklerini daha önce Napoleon birliğinde göremedim. Bu yüzden böyle bir rol sergilendi, ki zaten rolümde bir hata görmüyorum. İyi forumlar diliyorum.
Savunma için teşekkür ederim, senin için yeterliyse daha fazla bir şeye gerek yok. Austin karakteri de neden böyle bir durumda kahkaha attığıyla ilgili savunmasını yaptıktan sonra şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 20.01.2024 15:16
Merhabalar, konuşmanın tamamı ordakı ss de gözükmemekte ondan önceki konuşmalarda gayet yaralı olarak rol yaptığım aşikar ortada, yaralı bir insanın vurulmuş dahi olsamda söylenen kelimelere yaralı bir şekilde kahkaha attım rolün tamamının ssleri atılırsa zaten hiç bişe yazmadığım role uyduğum görülebilir. şikayetin geçersiz olduğunu düşünüyorum.

#6 - 20.01.2024 15:18
Merhabalar, konuşmanın tamamı ordakı ss de gözükmemekte ondan önceki konuşmalarda gayet yaralı olarak rol yaptığım aşikar ortada, yaralı bir insanın vurulmuş dahi olsamda söylenen kelimelere yaralı bir şekilde kahkaha attım rolün tamamının ssleri atılırsa zaten hiç bişe yazmadığım role uyduğum görülebilir. şikayetin geçersiz olduğunu düşünüyorum.
/timestamp'da yapılan role değilde sunucunun bakıma girmesiyle birlikte rolden kurtulduğunuza(?) kahkaha attığın belli oluyor, sonuçlanabilir.

#7 - 20.01.2024 15:20
Rolden kurtulmak mı? Biz rolden kurtulmayı seven rolcüler değiliz. Sonuç olarak, sunucunun kısa süreli bakıma girmesine sevinecek birisi değilim. Kahkahayı da onun için atmadım. Güvenli çıkış yapılması söylendi, güvenli çıkış yaptım. Olayları dramatize etmek doğru değil. Sonuçlanabilir.

#9 - 20.01.2024 16:17
Arkadaşlar hiçbir şekilde FearRP yapmıyor kendi kanıtımıda bırakıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1149818408859349174/1198240156986118164/image.png?ex=65be2f1b&is=65abba1b&hm=d14ff150ede4cf01bb4ee3902ed2683a279058bc41936fa92f1b141c98c7c16a&
Tekrar belirtiyorum, karakterim Galway oluşumunun R19'u. Chatlog da görüldüğü üzere "Senden daha akıllıyım." gibi söylemler karakteri aşağılama anlamına geliyor. Yanımda birliğimden birisi var, Austin. Söylediğiniz bu sözlere karşılık vermemek, karakterimin otoritesini ciddi bir manada etkiler. Savunmam bu kadar.