Konu: rita  (Okunma sayısı 10942 defa)

#30 - 31.01.2024 14:18
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 31.01.2024 18:22

Vice Şehri Polis Akademisi, 34. Dönem Mezunlarını gururla mezun etti. Ancak, bu yeni mezunlar için sadece bir başlangıçtır. Vice sokaklarını koruma misyonu, her zaman yeni ve zorlu meydan okumalarla doludur. 55 kişi, bu meydan okumalarla yüzleşmek için seçilmiş ve sınavı kazanmıştır. Ancak, bu yeni nesil polis memurları için eğitmenlerini zorlayacak pek çok engel ve sorumluluk mevcuttur. Yeni mezunlar, şehrin dinamik ve karmaşık yapısına hızla adapte olmalı ve karşılaştıkları her durumu etkili bir şekilde yönetmelidirler.

VCPD geçtiğimiz aylarda akademi başvurularını aktif etmesiyle birlikte bir çok vatandaş iş başvurusunda bulundu, aylar geçen zorlu ve eleyici günlerin ardından 55 yeni memur adayı bugün yemin töreninin ardından mezun edildi. Vice halkını koruması ve hizmet etmesi için Memur Şefi Richard Perea komutasında yemin eden memur adayları bugünden itibaren stajyer memur olarak Vice sokaklarında sevgili Vice halkını korumak için hizmet vermeye başladı.

VCPD, Geleceğe Güçlü Adımlarla İlerliyor!
Vice Şehri Polis Departmanı, sadece suçla mücadelede değil, aynı zamanda toplum güvenliği konusunda da öncü olmayı hedefliyor. Yenilikçi stratejileriyle, şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı ve sakinlerin güven içinde yaşamasını sağlamayı amaçlıyor. Departmanın bu vizyonu, gelecekte daha güvenli, adil ve sürdürülebilir bir şehir için önemli bir adım olarak görülüyor.

Vice Şehri Polis Departmanı'nın bu kapsamlı stratejileri, şehirde güvenliğin artırılması ve toplumla güçlü bir işbirliği oluşturulması adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Promosyon Açıklaması

Promosyon

Promosyon Açıklaması
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 31.01.2024 19:16
Başarılar, iyi roller :sampanya:
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Çorumlu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 02.02.2024 14:19
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 02.02.2024 14:20

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

Bir Yıl Daha Ekleniyor: Yolculuğumda Doğum Günüm

Sevgili Okurlar,

Bugün 01.02.1997 dünyaya merhaba dediğim günün bir yıl daha dönüm noktası. Bir yılın ardından geride bıraktıklarımızı düşündüğümüz, gelecek için umutlarımızı yeşerttiğimiz, yaşamın bir molası gibi. Ve ben, bu özel günümde bir dizi düşünce ve hissiyatla dolup taşan bir köşe yazısı yazmaya karar verdim.

Hayat, değişimle dolu, kariyerime yeni bir yön vermek adına cesaretimi topladım. Farklı bir işten, medya sektörüne geçtim. Şu an burada, klavyenin başında yazılar yazarak, kamera önünde deneyim kazanarak ve medyanın büyülü dünyasında adım atmaya çalışarak, stajyer olarak yeni bir dönemin eşiğindeyim.

Doğum günleri sadece bir yaşın daha eklenmesiyle ilgili değildir. Aynı zamanda geçmişin muhasebesini yapma, şu anın tadını çıkarma ve geleceğe dair yeni hedefler koyma zamanıdır. Bu özel günümde kendi yaşam serüvenimde bir dönemeç noktasına geldiğimi hissediyorum.

Her başlangıcın bir öyküsü vardır ve benim öyküm de şu anda yazılıyor. Belki şu an sadece stajyerim, belki henüz bu dünyada adımı duyanlar az, ancak bu beni yıldırmıyor. Çünkü biliyorum ki, öğrenme süreci uzun bir yolculuktur ve her adım beni daha iyi bir versiyonuma taşıyacak.

Bugün, kalabalıklardan uzak durarak, kendi içsel huzuruma odaklanmayı seçiyorum. Belki de bu, içsel bir denge arayışının bir parçasıdır. Tek başıma, kendi düşüncelerimle baş başa kalarak, yeni yaşımı ve yeni başlangıçları düşünüyorum.

Yeni bir yaşın kapıları aralanırken, geride bıraktıklarımı ve önümdeki yeni maceraları düşünüyorum. Her bir yaş, bir öğrenme fırsatıdır ve bu yeni yaşımın bana neler getireceğini merakla bekliyorum. Yolculuğumun bir sonraki bölümünde, hayatın beni nereye götüreceğini keşfetmeye hazırım.

Hayatın getirdiği bu yeni fırsatlar ve başlangıçlar doğum günümü daha özel kılıyor. Yirmi yedi yaşında olmak, sadece geçmişe bir bakış değil, aynı zamanda geleceğe umutla bakan bir duruş demek. Yeni bir yaşın, yeni bir sayfanın açılışı demek. Bu sayfayı merakla, öğrenme arzusuyla ve biraz heyecanla doldurmak için buradayım. Mutlu doğum günüm bana, ve başladığım bu yeni serüvenin keyfiyle yaşayacağım daha nice yıllara!

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

Rosita Pearce tarafından 01.02.2024 tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. :copyright: ViceNews, since 2020

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 03.02.2024 03:35
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 03.02.2024 03:36
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 03.02.2024 03:36
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 03.02.2024 03:46
02.02.2024

Vice Media Group Personeli Terfisi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 03.02.2024 21:09
babanizin kirtasiye dukkani varya, habire kalem kiriyorsunuz.

basarilar dostum.
like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok