Konu: DM, Non-fear RP @Rudy_Magrina  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2024 04:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Crystal4life  Rudy_Magrina

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Alper_Ertekin Charlotte_Demiska @RE1STR  Ramos_Ishtarr  @burak4741    Radulf_Hoffmann @ExeEN331    Leopar_Cruz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2024 03.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece geç saatlerinde 5 kişilik ekiple ilerlerken kaza rolü gerçekleşti, 5vs2 olmalarına rağmen herhangi bir fear-rp gösterilmedi, devamında kışkırtmalar sonucunda bir brawl gerçekleşti fakat aralarından biri silah çekerek bu durumu kendi lehine çevirdi. Aralarından sadece Rudy karakteri silah çektiği için kendisi şikayet kapsamındadır, yanındaki arkadaşı olan Timhuru_Danlako karakteri her ne kadar non fear roller sergilese de silah çekmediğinden ona karşı bir şikayet açılmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Verilen silahların böylesine kural dışı kullanımı açıkçası rol zevkini bozmaktan öteye gitmiyor, agresif bir role girişmede bir nevi kurtarıcı olarak bakılıyor.

#1 - 18.01.2024 05:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.01.2024 13:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.01.2024 13:25
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 18.01.2024 15:55
Merhaba, orada bende bulunuyordum. Crsytal detaylı savunma yapar ama özet geçmek istiyorum, sen "adama kafayı gömer." Diye emote atıyorsun, oda kendini korumak için silahını çekiyor, anlaşmalı bir brawl rolü olsa, okey. Daha önce böyle bir şikayet yemiştim buraya link bırakıyorum. İyi günler.
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/brawl-kural-ihlali-spawn-kill-demachi/msg1015579/#msg1015579
« Son Düzenleme: 18.01.2024 16:02 Azad in həba »

#5 - 18.01.2024 16:14
Kişinin CK hakkı tüm sunucuya verilmişti zaten, CK edebilirsiniz.