Bu şikayete pek savunma yapma gereksinimi bile duymuyordum ama sefanın uzun isteği üzerine onu kırmamak adına savunma yapayım dedim. Her improved şikayeti gördüğünüzde karşınızda oynayan adam "improved" kullanıyor diye bir dava veya durum yok. Bana daha önce açılan şikayetede gereken savunmayı yaptım, her çatışma ortamından sonra improved şikayeti açıp algı yaratmaya çalışacaksanız oynamayalım veya karşıma çıkmamayı tercih et. Aşağıda attığım videoda görüldüğü gibi, c-bug buguna bile giriyorum ve hızlı silah çekip bıraktığım kısımlarda ateş etmeden bıraktığım için hızlı bir şekilde dönüyorum. Kendi videomu aşağıda paylaşıyorum. Şikayeti inceleyecek adminde ona göre değerlendirip karar verir. Sprinthook kısmında ise kaç zamandır yanımda DM atan ve atmış çocuksun sefa, DM sunucularında bile normal space bas-çek kullandığımı iyi bilmen gerekiyordu, kendi videomdada göründüğü gibi herhangi ek bir dosya vs. kullanmıyorum.https://streamable.com/bnq8ko
adam duvardan anim kesiyor oğlum, boş şikayet
@varna turko bir daha da alakan olmayan şikayetlere mesaj yazdığını görmeyeyim, tamam titan abini çok seviyorsun fakat sevgini başka yerde göster