Konu: Maskeli_973 - Connall Doherty SPRINTHOOK - IMPROVED DEAGLE  (Okunma sayısı 468 defa)

#0 - 17.01.2024 00:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connall_Doherty Maskeli_973 @TitaN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.01.2024, 17:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş çatışma ortasında düz oynamak yerine, IMPROVED DEAGLE hilesi sayesinde hızlı hızlı anim bozup mermi atabiliyor. Bu da karşısındaki oyuncuya göre daha da üstünlük sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

BU EN KÜÇÜK ÖRNEK. AYNEN BUNUN GİBİ VİDEO DA BİRKAÇ KEZ HIZLICA HİLEYLE ANİM BOZUYOR.

Ek açıklamalar(varsa): Referans şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152006.0
Titan'ın burada da hile olduğu gözükmekte. Oynadığından beri bu arkadaşın en az üç dört tane Improved şikayeti var. Daha öncesinde de Rangehack'ten ban yedi, üstüne C-BUG'dan yüklü bir miktar jail yedi. Sicili pek temiz değil, zaten siciliyle nasıl bir oyuncu olduğunu belli ediyor. Yediği şikayetler detaylı incelenebilir, zaten neyin ne olduğunu yönetim fark eder.

#1 - 17.01.2024 00:18
Etiket gitmemiş, o yüzden etiket atıyorum @TitaN

Hile şikayetlerine uzun zamandır bakılmadığı için arkadaşların rahat takılacağını düşünüyorum. Üstüne mal varlığı aktarımı yapacaklarının kesinlikle farkındayım, loglar yönetim tarafından incelenirse harika olur.
« Son Düzenleme: 17.01.2024 09:59 sefa247 »

#2 - 23.01.2024 01:08
savunma bekleniyor

#3 - 23.01.2024 16:47
Bu şikayete pek savunma yapma gereksinimi bile duymuyordum ama sefanın uzun isteği üzerine onu kırmamak adına savunma yapayım dedim. Her improved şikayeti gördüğünüzde karşınızda oynayan adam "improved" kullanıyor diye bir dava veya durum yok. Bana daha önce açılan şikayetede gereken savunmayı yaptım, her çatışma ortamından sonra improved şikayeti açıp algı yaratmaya çalışacaksanız oynamayalım veya karşıma çıkmamayı tercih et. Aşağıda attığım videoda görüldüğü gibi, c-bug buguna bile giriyorum ve hızlı silah çekip bıraktığım kısımlarda ateş etmeden bıraktığım için hızlı bir şekilde dönüyorum. Kendi videomu aşağıda paylaşıyorum. Şikayeti inceleyecek adminde ona göre değerlendirip karar verir. Sprinthook kısmında ise kaç zamandır yanımda DM atan ve atmış çocuksun sefa, DM sunucularında bile normal space bas-çek kullandığımı iyi bilmen gerekiyordu, kendi videomdada göründüğü gibi herhangi ek bir dosya vs. kullanmıyorum.

https://streamable.com/bnq8ko

#4 - 23.01.2024 20:01
Bu şikayete pek savunma yapma gereksinimi bile duymuyordum ama sefanın uzun isteği üzerine onu kırmamak adına savunma yapayım dedim. Her improved şikayeti gördüğünüzde karşınızda oynayan adam "improved" kullanıyor diye bir dava veya durum yok. Bana daha önce açılan şikayetede gereken savunmayı yaptım, her çatışma ortamından sonra improved şikayeti açıp algı yaratmaya çalışacaksanız oynamayalım veya karşıma çıkmamayı tercih et. Aşağıda attığım videoda görüldüğü gibi, c-bug buguna bile giriyorum ve hızlı silah çekip bıraktığım kısımlarda ateş etmeden bıraktığım için hızlı bir şekilde dönüyorum. Kendi videomu aşağıda paylaşıyorum. Şikayeti inceleyecek adminde ona göre değerlendirip karar verir. Sprinthook kısmında ise kaç zamandır yanımda DM atan ve atmış çocuksun sefa, DM sunucularında bile normal space bas-çek kullandığımı iyi bilmen gerekiyordu, kendi videomdada göründüğü gibi herhangi ek bir dosya vs. kullanmıyorum.

https://streamable.com/bnq8ko
Yok ben reçeteni tutmuyorum, senin ne yapacağını bilmeme gerek yok o yüzden. Attığın videoda manipülasyon peşindesin, videoyu öyle bir kırpmışsın ki benim attığım videoyla alakası bile yok. Improved kullandığın bütün kısımları silmişsin, paylaşmamışsın. Kendini de çok yüceltme. Deveden büyük fil, filden büyük Allah var.

#5 - 24.01.2024 22:34
adam duvardan anim kesiyor oğlum, boş şikayet

#6 - 25.01.2024 04:40
adam duvardan anim kesiyor oğlum, boş şikayet
Duvarda anim kesmek öyle bir şey değil, samp monsterı :D ateş etmiyor, istediği gibi anim bozabilir. Titan ağabeyinin /kesilmiş/ videolarını izleyip yorum yapma yoksa recolt'un videosunu buraya bırakacağım.
« Son Düzenleme: 25.01.2024 04:43 sefa247 »

#7 - 25.01.2024 04:41
@varna turko bir daha da alakan olmayan şikayetlere mesaj yazdığını görmeyeyim, tamam titan abini çok seviyorsun fakat sevgini başka yerde göster  :'( O:-)
« Son Düzenleme: 25.01.2024 04:44 sefa247 »

#8 - 25.01.2024 04:42
corba olmus
« Son Düzenleme: 25.01.2024 22:52 SARAMPOL »

#9 - 25.01.2024 20:50
@varna turko bir daha da alakan olmayan şikayetlere mesaj yazdığını görmeyeyim, tamam titan abini çok seviyorsun fakat sevgini başka yerde göster  :'( O:-)
hadi bakalım dmde düştüğün adamı videona yumruklayıp düşürdüğünü koy, vurdum da üzüldüm diye kendini avut çocuk