Konu: Nina Aquane, 160 hp can barı. Sprinthook türevleri.  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2024 20:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina Aquane @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videoyu gören herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:video] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/p7c14n
Örnek video
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın videosunda bariz şekilde hızlı koşma ve anormal bir can barı büyümesi var. Attığım (örnek) videodaki gibi can barı 160-200 arası bu cleo yasaklı üstünlük bariz şekilde kuruyor. Yasaklansın.
Arkadaşı pek tanımam sadece önceki şikayetlerde gördüğüm için açtım, ooc kin toxciklik yok.

« Son Düzenleme: 16.01.2024 22:27 Azad in həba »

#1 - 16.01.2024 20:43
Şikayet açılmak için açılmış bir şikayet, herhangi bir hile falan kullanmıyorum, 20-20 kas ve dayanıklılığım var, daha önceesinde VFC şampiyonu bile oldum, zaten canım 156ya kadar çıkabiliyor, kas ve dayanıklılık oranlarında. Kendini çok akıllı sanıyorsun. Can barına gelecek olursak moddan ibaret. Avantaj vs sağladığı yok. Boşa şikayet açmanıza da gerek yok.
Long Heal bar yazarak alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Daha fazla da açıklama gelmeyecek.

#2 - 16.01.2024 21:34
Şikayet açılmak için açılmış bir şikayet, herhangi bir hile falan kullanmıyorum, 20-20 kas ve dayanıklılığım var, daha önceesinde VFC şampiyonu bile oldum, zaten canım 156ya kadar çıkabiliyor, kas ve dayanıklılık oranlarında. Kendini çok akıllı sanıyorsun. Can barına gelecek olursak moddan ibaret. Avantaj vs sağladığı yok. Boşa şikayet açmanıza da gerek yok.
Long Heal bar yazarak alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Daha fazla da açıklama gelmeyecek.
Altta detaylandırdım. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 16.01.2024 22:24 Azad in həba »

#3 - 16.01.2024 21:44
Hızlı koşmaya ne diyorsun? Kadın karakter o kadar hızlı hareket edemez, ayrıca dediğin şeyi yazdım önüme hiç bir sonuç çıkmıyor. Buraya modu upload edersen adminler daha iyi sonuç verir. Ayrıca sana god demedim sadece 160 can cleosu kullanıyorsun dedim. İyi günler.

#4 - 16.01.2024 22:14
Ayriyetten silahlı adama da yumrukla girişilmiş. Vfc şampiyonu diye tanrı oluyor sanırım. Her şikayete vfc şampiyonuyum yazmaktan eli aşındı arkadaşın.

#5 - 16.01.2024 23:25
Hızlı koşmaya ne diyorsun? Kadın karakter o kadar hızlı hareket edemez, ayrıca dediğin şeyi yazdım önüme hiç bir sonuç çıkmıyor. Buraya modu upload edersen adminler daha iyi sonuç verir. Ayrıca sana god demedim sadece 160 can cleosu kullanıyorsun dedim. İyi günler.
160 Can cleos varsa onuda ben kullanmıyorum birader. Kullandığım modun ismini de paylaştım. Hızlı koşma diye ortada bir şey yok elin tutuyorsa space basarsın? Neyi saçmalıyorsun hala belli değil. Arkadaşlarının dili tutulmuş ve belli şikayete alakasız kişiler yazmaktan bıkmayacak. Kullandığım mod sadece can barını genişletiyor başka da bir işlevi yok ki zaten fark ettiğin üzere yarısı boş o barın. (yetkili isterse atarım) 156 Canın varsa kurup görürsün. Platform da hiçbir zaman hile kullanmadım, kullanmam da.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 16:21 spyixgod »

#6 - 20.01.2024 16:20
Ayriyetten silahlı adama da yumrukla girişilmiş. Vfc şampiyonu diye tanrı oluyor sanırım. Her şikayete vfc şampiyonuyum yazmaktan eli aşındı arkadaşın.
Konuyla ilgin yoksa boş yorum atmana da gerek yok.

https://streamable.com/wmgjo0

Video da görüldüğü üzere canımın en fazla kaça kadar çıktığı gözüküyor. (20/20 Bir karakter olduğundan maksimum 156 can.) Cleo'nun amacı işe orada net bir şekilde anlaşılıyor. Bir üstünlük vs. sağlamıyor. Tek özelliği can barımı net bir şekilde görebilmem. Her vuruşta canım gidiyor ve can barım da buna göre azalıyor. Videoyu seyrederek bunu görebilirsiniz. Ek bir ileti veya da farklı konuyla alakasız yorum gelmeyecek. Bara dikkatli bakmanız dileğiyle. Fazla merak eden olursa diye tekrardan modun ismini burada paylaşıyorum.Long heal bar mod. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22.01.2024 07:20 spyixgod »

#7 - 21.01.2024 18:46

Video da görüldüğü üzere canımın en fazla kaça kadar çıktığı gözüküyor. (20/20 Bir karakter olduğundan maksimum 156 can.) Cleo'nun amacı işe orada net bir şekilde anlaşılıyor. Bir üstünlük vs. sağlamıyor. Tek özelliği can barımı net bir şekilde görebilmem. Her vuruşta canım gidiyor ve can barım da buna göre azalıyor. Videoyu seyrederek bunu görebilirsiniz. Ek bir ileti veya da farklı konuyla alakasız yorum gelmeyecek. Bara dikkatli bakmanız dileğiyle. İyi forumlar.
eature=shared
Örnek bıraktığım videoda can barı bu şekilde canını göstermek için kullanıyor olabilirsin, g1 g2 yaparak genelde canı 160 yapıyorlar. Legal bir şey değil, bu son zamanlarda türedi üstünlük sağlamıyor diye kullansan bile savaşlarda ekstazi yada uyuşturucu çekmeden 160 can oluyorsun. Hayırlı günler.

#8 - 22.01.2024 07:22

Video da görüldüğü üzere canımın en fazla kaça kadar çıktığı gözüküyor. (20/20 Bir karakter olduğundan maksimum 156 can.) Cleo'nun amacı işe orada net bir şekilde anlaşılıyor. Bir üstünlük vs. sağlamıyor. Tek özelliği can barımı net bir şekilde görebilmem. Her vuruşta canım gidiyor ve can barım da buna göre azalıyor. Videoyu seyrederek bunu görebilirsiniz. Ek bir ileti veya da farklı konuyla alakasız yorum gelmeyecek. Bara dikkatli bakmanız dileğiyle. İyi forumlar.
eature=shared
Örnek bıraktığım videoda can barı bu şekilde canını göstermek için kullanıyor olabilirsin, g1 g2 yaparak genelde canı 160 yapıyorlar. Legal bir şey değil, bu son zamanlarda türedi üstünlük sağlamıyor diye kullansan bile savaşlarda ekstazi yada uyuşturucu çekmeden 160 can oluyorsun. Hayırlı günler.
Zaten 156 canım var, 4hp için hile kullanacak birisi değilim. İsmini belirttim modun sorun yok. Çekmiş olduğum videoda ise her şey belirgin ve anlaşılır. Yine de teşekkürler

#9 - 22.01.2024 18:56

eature=shared
Zaten 156 canım var, 4hp için hile kullanacak birisi değilim. İsmini belirttim modun sorun yok. Çekmiş olduğum videoda ise her şey belirgin ve anlaşılır. Yine de teşekkürler
Sonuçlanabilir o zaman. :sampanya: