Konu: Toplu şikayet, God, Aktif rolde q ve DM.  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2024 18:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LOUVELL BARNETT - @sefa247  / CEECEE SULLİVAN @denno  / RAKEEM PİERRE @vynexia  Giuliano Chadwick @Lowest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gloria James @Lichfield George Kochanvilli @CIOTHERINGLEADER  Michael Barret @theeyeslied

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görsellerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GOD. Aktif rolde q. DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Sırasıyla gidelim.

Giuliano Chadwick karakterinin aktif rolde q attığının kanıtı. Sırf rolde kaçırılmamak için q atması gülünç. Ek olarak yerde baygınken küfür ediyor. Fear rp nerede?
Spoiler: GösterGizle

LOUVELL BARNETT, RAKEEM PİERRE, CEECEE SULLİVAN DM kanıtları.

Ek olarak ss de görüldüğü üzere mix yaptıklarının kanıtı burada.

Maskeli god için ise ayrı bir hile şikayeti, konusu burada:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=153811.msg1146030#msg1146030

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yukarıda hepsi.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almalarını arz ederim. Giuliano Chadwick bir sivil karakter olmasına rağmen başına buyruk çatışmalara girip aktif rolde düştükten sonra q atarak kalitesini zaten belli ediyor. Bu tarz durumlarda ise sivil karakterlerin ek olarak İllegal rol yaparak sivil bir karakterle işlediği kural ihlalini de öngörmenizi isterim.

« Son Düzenleme: 30.01.2024 18:32 spyixgod »

#1 - 16.01.2024 18:46
KRALİNGO ESP ACİK KALMİS!

#2 - 16.01.2024 18:47
 :-\ :-\
« Son Düzenleme: 16.01.2024 19:56 Lucent »

#3 - 16.01.2024 18:49
((Kral videoyu sildin ama esp açık kalmış...))

MERHABA, KENDİ SAVUNMAM;

DM'den şikayet yemişim. Jackie Bernardi karakteri beni arıyor ve olayı anlatıyor. Mahalleye çağırıp onun konuyu anlatmasını istiyorum. Nina Aquane'nin ateş açtığını söylüyor ve gelip sıkıyoruz, bizde her şey kanıtlı. ((Numarayı sansürledim çünkü forumda troller var, numara aranıp durmasın sürekli)

#4 - 16.01.2024 19:41
Ben de diyorum neden, bu adamlar benim nerede olduğumu hemen biliyor, ESP'den miş.

KENDİ SAVUNMAM: Oyunda kısa süreli bir çık gir yapıyorum. Eğer arkadaş bir dakika daha bekleseydi orada beni görecekti. Quit atmamın sebebi ise, vurulduktan sonra yaralı ekranım buga giriyor. Beni vuranları ss almak için hızlıca quit atıp ekranımın düzelmesini bekliyorum. Fakat orada olmadıklarından dolayı, ss alamıyorum. Bu kadar kinlenmelerinin sebebini de anlamış değilim. Oyuna giriş çıkış saatlerim kayıtlardan kontrol edilebilir. İyi forumlar sana da iyi oyunlar berkay. :)

#5 - 16.01.2024 19:46
Ben de diyorum neden, bu adamlar benim nerede olduğumu hemen biliyor, ESP'den miş.

KENDİ SAVUNMAM: Oyunda kısa süreli bir çık gir yapıyorum. Eğer arkadaş bir dakika daha bekleseydi orada beni görecekti. Quit atmamın sebebi ise, vurulduktan sonra yaralı ekranım buga giriyor. Beni vuranları ss almak için hızlıca quit atıp ekranımın düzelmesini bekliyorum. Fakat orada olmadıklarından dolayı, ss alamıyorum. Bu kadar kinlenmelerinin sebebini de anlamış değilim. Oyuna giriş çıkış saatlerim kayıtlardan kontrol edilebilir. İyi forumlar sana da iyi oyunlar berkay. :)
Q atman için yeterli bir sebep değil. ESP'den şüphelendiğiniz kişiye şikayet açmakta özgürsünüz. Kural ihlali yapıp kısa bir savunma ile yaptığın ihlallerden kaçamazsın.
 Hile şikayeti ek bir konu olarak oluşturuldu. Videonun ise kime ait olduğunu belirttim. Meğersem espdenmiş dediğin kişiye gidip hile şikayeti açmalısın.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 03:50 spyixgod »

#6 - 16.01.2024 19:52
Yeterli sebep olup olmadığına yetkililer karar versin berkaycıgım.

#7 - 16.01.2024 19:55
bu gözler mike tyson dövmesi sayesinde mi her yeride görüyor pasam  (lez değilim abi)

#8 - 16.01.2024 19:55
Ek olarak şikayete mix yaptıklarının kanıtı da eklendi iyi forumlar.
"Gittiler kaçın. "

#9 - 16.01.2024 20:17
Sana sıkmamızın sebebi öğlen gerçekleştirdiğin bu roldür. Üstte de ss atmıştım zaten, Jackie Bernardi gelip sıktığınızı söyledi ve bizde geldik.
((videoyu detaylı dinlerseniz düşürdüğünü anlayabilirsiniz))