Konu: Spor Yardımlaşma Konusu  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 16.01.2024 09:32
Arkadaşlar, merhabalar. Burada bir çok arkadaş spora başlıyor ve bazıları bilgi konusunda eksik kalıyor (benim gibi) bu konuda burada bilgi-alışverişi almak için açtığım konu bir nevi yardımlaşma. Senelerini vermiş, bilgili, egodan uzak dostlardan, abilerden, ablalardan, kardeşlerden bilgiye ihtiyacım(mız) olabiliyor.

Beyler ben başladığımda 65 kiloyla başladım ve şuan 3.ayıma gireceğim 74-73 kilolarda takılı kaldım. Gainer gerçekten öneriyor musunuz? Kilo aldırıyor mu? Ek olarak Creatin 3 hafta kullan 2 hafta ara ver muhabbetiyle alakalı sorum da şöyle; Şimdi ben Creatini bırakacağım bugün son sonra iki hafta sonra devam edeceğim pre-workout, bca kullanmayı da bırakmalı mıyım? Böbrekler, karaciğer dinlesin hesabı.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.01.2024 12:02
@Selim arkadaşı detaylı bilgilendirir misiniz Selimellow?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 16.01.2024 12:04
60-70 günde 10 kilo nasıl aldın? ben biraz oraya takıldım.

haftada 1 kilo vermek kolay da, haftada 1 kilo, sağlıklı 1 kilo almak bence çok zor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 16.01.2024 12:12
@Selim arkadaşı detaylı bilgilendirir misiniz Selimellow?

Kardeşim her gün spordan önce ÜÇ TANE Cevizli SUCUK yiyeceksin. Her kaldırdığında da KÜFÜR edeceksin ki gaza gel. HARUN SPOR SALONUNU Öneririm.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.01.2024 00:32
60-70 günde 10 kilo nasıl aldın? ben biraz oraya takıldım.

haftada 1 kilo vermek kolay da, haftada 1 kilo, sağlıklı 1 kilo almak bence çok zor.

Sürekli yedim reis, spor sonrası abandım bende şaşırdım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 29.01.2024 01:31
Arkadaşlar, merhabalar. Burada bir çok arkadaş spora başlıyor ve bazıları bilgi konusunda eksik kalıyor (benim gibi) bu konuda burada bilgi-alışverişi almak için açtığım konu bir nevi yardımlaşma. Senelerini vermiş, bilgili, egodan uzak dostlardan, abilerden, ablalardan, kardeşlerden bilgiye ihtiyacım(mız) olabiliyor.

Beyler ben başladığımda 65 kiloyla başladım ve şuan 3.ayıma gireceğim 74-73 kilolarda takılı kaldım. Gainer gerçekten öneriyor musunuz? Kilo aldırıyor mu? Ek olarak Creatin 3 hafta kullan 2 hafta ara ver muhabbetiyle alakalı sorum da şöyle; Şimdi ben Creatini bırakacağım bugün son sonra iki hafta sonra devam edeceğim pre-workout, bca kullanmayı da bırakmalı mıyım? Böbrekler, karaciğer dinlesin hesabı.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
aga uzun zamandan beri yapıyorum hatta sarms çeşidi olan mk677 kullanıyorum başlarken 60 kiloydum şimdi 80 kiloyum 1-2 sene  arası tam hatırlamıyorum, creatin kullanımı günde 5 gram al yeterli ara vermeye gerek yok saç döküyor birazda olsa ama çok kafaya takma, gainer yerine maltodekstrin öneririm çünkü yağlandırıyor gainer ama zayıfsan yapış, preworkoutu ben haftada 1 kere çekiş gününde alıyorum ara vermeye gerek yok, bca gereksiz ama kullanayım diyosan ara vermene gerek yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.03.2025 00:03
K&A

Alıntı
60 gün ve üzeri süreçte aktiflik göstermeyen Genel Sohbet (alt forumlar olan Oyun, Dizi&Film ve müzik ve güncelliğini koruyabilecek konular [Deprem vb.] için geçerli değildir.) konuları, arşive alınarak kilitlenir. Forum üyeleri istedikleri taktirde kendi konularını kilitleyerek arşivletebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok