Ünlü Star'a Balkan dayağı!
Ünlü Star eşcinsel olduğu iddiasıyla dayak yedi!
Barry Diaz tarafından,
15.01.2024 tarihinde yayımlandı.
Ünlü Star limuzininden indikten sonra neye uğradığını şaşırdı! Aldığı darbeler sonucunda dehşete kapılan Ünlü Star bulgar uyruklu bir göçmen tarafından darp edildi! Ünlü Star eşcinsel olmadığı halde eşcinsel olmadığını adama kanıtlamaya çalıştı ancak Bulgar uyruklu adamın siniri hiç dinmedi! Daha da giderek büyüdü!
Saldırgan tutuklandı!
Eşcinsel olduğu iddasını duyan Bulgar tüpçü çok sinirlendi ve evinden öfkeyle kalkarak Ünlü Star'ın stüdyosuna geldi. Ardından sözlü atışma sonrasında Ünlü Star'ı darp etmeye başladı ve yerde tekmeledi, Ünlü Star'ı eşcinsel olduğu için döven Bulgar tüpçü göz altına alındı ve ifadesinde "Arkadaşlarım bana onun eşcinsel olduğunu söyledi, bende öfkelendim ve diğer insanlara ibret olması için bunu yaptım" dedi. Kan donduran ifadesinden hemen sonra da pişman olmadığını belirtti.
Organize suç mu?
Akıllara gelen ilk soru "Bu bir organize suç muydu?" diğer sanatçıların canı tehlikede mi? Bu gibi sorular akıllara geliyor, ancak saldırganın ifadesine göre tamamen bireysel bir durum olduğu ortaya çıktı. Kendisi öfkesine yenik düşerek Ünlü Star'ı darp etti.