Konu: Aritz Pescador  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 15.01.2024 01:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aritz Pescador - @Slayertheconqueror

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Goossens - @crnozk / Leonardo Marquez - @Clouds

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2024 - 00:30 - 01:10 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş öncesinden yaptığı 1.26 suçundan dolayı kovalamacaya alındı. Belli bir süre kovalandıktan sonra Beanbag ile etkisiz hale getirildi. Kelepçeli ve beanbagli olduğu halde yerden kalkıp /dene kullanarak bir memura saldırdı ve dövülerek düşürüldü. Arkadaş bu olayların ardından hiçbir şekilde rolde canı acımamış/hasar görmemiş gibi kodeslere getirildi ve kodeslerde sayısız şekilde /DENE komudu ile tekme atma rolüne girdi. En sonunda başarılı yaptı ve rol bozulmaması için tekrar döverek düşürdük. Ardından arkadaş bu kadar hasar aldığı rollerin üstüne memur arkadaşın ayağını ısırıp "Mad Rp" olarak adlandırılacak şekilde saçma roller yapmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
kovalamacadan görüntü;
Spoiler: GösterGizle

Kodeslerde yaptığı rol;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş çok eski bir oyuncu ve sanırsam yetkili. Yapılan ihlallerin gayet farkında olduğunu düşünüyorum, gerekli cezayı almalı. İyi günler.

« Son Düzenleme: 15.01.2024 01:35 HANZEL »

#1 - 15.01.2024 02:04
24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin. @Slayertheconqueror

#2 - 15.01.2024 02:11
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 15.01.2024 14:14
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 16.01.2024 20:55
İyi günler hesabım çalıntı durumdaydı üç gün önce geri aldım fakat tekrardan çalınmış, an itibariyle tekrardan hesaba gizli soru aracılığıyla şifre sıfırlayıp girebildim.

#5 - 18.01.2024 03:12
K&A