Konu: [15.01.2024 - Aritz Pescador] Non-rp, Powergame, retarted rp  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 15.01.2024 01:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aritz Pescador / @Slayertheconqueror

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alyvia Violett / @Özlem - Ryan Kyle / @ExoNNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, Retarted rp, non-rp.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sıradan bir polis rolünde motorlu taşıt takibi oldu. Bende polis ekibi olarak motor sürücüsüydüm, Aritz Pescador adlı karakteri motorlu olarak takip ediyordum. Uzun bir süre takip sürdü, gözden kaçmalar oldu, tekrar görüldü vesaire. Arkadaş kaçarken sürekli saçma sapan bağırarak küfürler savuruyor ama bunun pek mantıklı olduğunu sanmıyorum, trollemek için yazılmış. Ardından video da göreceğiniz Shadowcrest binasının otoparkına girip motordan iniyor. İki kez beanbag sıkılıyor, ilkini yemeyip ikinciyi yiyor. Ensesinden tutar gibi emote atıyorum, beanbag yemiş yerde kalmalı ancak kalkıp asansöre gidip oradan içeri giriyor. Arkasından gittiğim zaman spawn süresinden dolayı kaybediyorum kendisini.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Açıkçası ek bir açıklamam yok ama kendisi tanıdığım bir arkadaştı, böyle yapması garip hissettirdi. Gerekli cezayı yine de almalı, iyi günler.

#1 - 15.01.2024 01:32
Kendimde şikayet açtım arkadaşa, yaşanan tüm olaylar kanıtları ile mevcuttur.

#2 - 15.01.2024 01:39
Şahitliğimi onaylıyorum. Beanbag yemesine rağmen devam etti.

#3 - 15.01.2024 01:43
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 15.01.2024 02:03
24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin. @Slayertheconqueror

#5 - 16.01.2024 20:55
İyi günler hesabım çalıntı durumdaydı üç gün önce geri aldım fakat tekrardan çalınmış, an itibariyle tekrardan hesaba gizli soru aracılığıyla şifre sıfırlayıp girebildim.

#6 - 18.01.2024 03:11
K&A