Konu: Klara Berthelsen - PD'e karşı kurallar  (Okunma sayısı 150 defa)

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 12.01.2024 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klara Berthelsen @dianax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rahul Roy @Rusky

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2024 - 00:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Klara karakteri hiçbir ilgisi ve alakası yokken nasıl oluyorsa arkamdan beliriyor ve yol üzerinde bana pit atarak yoldan çıkarıyor. Yetmiyormuş gibi kaçan kişiye de çarpıyor ve hiçbir şey olmamış gibi ilerleyip gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ua85pv

Ek açıklamalar(varsa): Troll amaçlı oynayan birisi, yediği önceki cezalar da göz önünde bulundurulursa ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

#1 - 12.01.2024 01:32
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş daha önce de benzer roller yapıp /b üzerinden "cr yapmayın, ben bu rolü yapmam cr yapıyorsunuz" tarzı cümleler kullanıyor ve aktif rolü bölerek /q atıyor, daha önce bu nedenle ceza almıştı. Bu arkadaşımızın amacının rol olmadığı açık bir şekilde belli.

#2 - 12.01.2024 01:39
Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı iletin. @dianax

#3 - 12.01.2024 01:42
Ne trollünden bahsediyorsun, IC olarak kovalama sırasında bana PIT attın. Peşine gelip ben de sana bana yaptığını yaptım olay bu. Benim hakkımda keskin kararlar verebilecek kişi sen değilsin yok amacının rol olmadığı belli falan. Gayette rol döndüren bir insanım.

#4 - 13.01.2024 01:28
Sonuçlanabilir. @hopeless

#5 - 13.01.2024 06:44
Merhaba,

Karakter Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar kapsamında cezalandırılacak.

k&a