Konu: [11.01.2024] Caleb Magian, Austin MacGovern - DM  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2024 23:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @allahinaslani - Caleb_Magian | @Lexim - Austin_MacGovern

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eserrrooo - Kareem Young

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda rol çeviriyorduk fakat aniden AK-47 ile bize ateş edilmeye başlandı. Ekran görüntüsünde de belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.01.2024 23:25
Birliğimde bulunan R17 karakter, Rhys Rooney adlı karakteri düşürdüğünüz SS'lerde net olarak gözüküyor.
Böyle bir cevap verildi, gayet normal gibi. Ayrıca, arabanın üstünde giderken yumrukladığınız net olarak görülüyor. Car Surfing yapmış oluyorsunuz. SONUÇLANABİLİR, iyi forumlar.

Gerekli kanıtlarım şöyle;

#2 - 11.01.2024 23:26
Tekrardan merhabalar, savunma için teşekkürler. Birliğimiz açılalı on gün olmadı, R17 arkadaşınız sokağımıza gelerek bize hakaretler savurdu ve agresif davrandı. Biz de ona karşılık verdik, gerekli kanıtları @Eserrrooo dostum atabilir. Tekrardan teşekkürler. Car Surfing için de ayrı bir şikâyet açabilirsiniz bana göre, burası farklı bir şikâyet için oluşturulmuş bir konu.
« Son Düzenleme: 11.01.2024 23:28 Glitchrain »

#3 - 11.01.2024 23:29
Şahitliğimi onaylıyorum, daha il-legal yasağımız varken gelip sokak basmalar falan  :-\ neyse gereken ss'leri birazdan yolluyorum.

#4 - 11.01.2024 23:31
Ve ayrıca Kareem arkadaşımıza ateş açman için geçerli bir sebep yok, olay yerinde orada mıydı? Hayır. Dazhawn karakterine ateş açabilirsin, hiçbir sorun yok. Bana da açabilirsin, sorun değil. Fark ettiysen yaralı rolümü yaptım ve sokağa yaralı bir şekilde geçtim.

#5 - 11.01.2024 23:33
Ve ayrıca Kareem arkadaşımıza ateş açman için geçerli bir sebep yok, olay yerinde orada mıydı? Hayır. Dazhawn karakterine ateş açabilirsin, hiçbir sorun yok. Bana da açabilirsin, sorun değil. Fark ettiysen yaralı rolümü yaptım ve sokağa yaralı bir şekilde geçtim.
Aynen arkadaşımın dediğine katılıyorum, Kareem Young olayda yokken direkt gelip sokağa ateş açıyorsunuz ve alt karakterimi düşürüyorsunuz.

#6 - 11.01.2024 23:41
artı olarak sizin r17'iniz sokağa gelip durduk yere küfür ediyor ve bunu gören r19 karakter olan Dashaud Lane, Dazhawn West karakterine mesaj atıyor ve sokağa geliyorum. küfür ettiği için adamınız dayak yiyor, o r17 eleman ben araçtayken bana car jack attığı için ben aracın üzerine çıkıyorum ve tekmeliyorum. ihlale ihlalle karşılık vermek olmaz ama o elemanın yaptığı da doğru değil, bir daha tekrarlanmaz car jack

#7 - 11.01.2024 23:49
artı olarak sizin r17'iniz sokağa gelip durduk yere küfür ediyor ve bunu gören r19 karakter olan Dashaud Lane, Dazhawn West karakterine mesaj atıyor ve sokağa geliyorum. küfür ettiği için adamınız dayak yiyor, o r17 eleman ben araçtayken bana car jack attığı için ben aracın üzerine çıkıyorum ve tekmeliyorum. ihlale ihlalle karşılık vermek olmaz ama o elemanın yaptığı da doğru değil, bir daha tekrarlanmaz car jack

Merhabalar, şikayete dahil olmasam da savunma yazmak istedim. Orada şahsınıza ait bir küfür yok, oyunda düz yolda giderken crash yedim. Altımdaki araba boşa düşünce aranızdan birisi arabayı çaldı. CJ durumu yok, arabanın motorunu kapatıp aşağıya indiniz. Çalıştırıp kaçtım, kaçarken Car Surfing yaptınız, SS'lerde görünüyor. Sonuç olarak, kişisel bir küfür yok. Alınacağınız bir durum yok. İyi forumlar.

#8 - 11.01.2024 23:49
Öncelikle sadece Raymond karakterine ateş ettik biz sonra Kareem karakteri ortalıkta koşuşturup silahlıların yanına doğru gelince ister istemez sıkmak zorunda kaldık, savaş alanında kimin kimden olduğunu anlayamayız dostum bunu sende iyi biliyorsun, bir evin bahçesinde birisine sıkarken sende aynı bahçede silahlıya doğru koşuyorsan sanada silah sıkarlar mantıken.

Bahçede çatışma döndüğünün kanıtı;

Aynı bahçede Kareem karakterinin düştüğünün kanıtı;

İl-legal yasağınız varken böyle bir role girişiyorsunuz, karşılığında ne bekliyordunuz? Sonuçlanabilir, dediklerimin üstüne bir lafım yok, kolay gelsin.

#9 - 11.01.2024 23:50
Öncelikle sadece Raymond karakterine ateş ettik biz sonra Kareem karakteri ortalıkta koşuşturup silahlıların yanına doğru gelince ister istemez sıkmak zorunda kaldık, savaş alanında kimin kimden olduğunu anlayamayız dostum bunu sende iyi biliyorsun, bir evin bahçesinde birisine sıkarken sende aynı bahçede silahlıya doğru koşuyorsan sanada silah sıkarlar mantıken.

Bahçede çatışma döndüğünün kanıtı;

Aynı bahçede Kareem karakterinin düştüğünün kanıtı;

İl-legal yasağınız varken böyle bir role girişiyorsunuz, karşılığında ne bekliyordunuz? Sonuçlanabilir, dediklerimin üstüne bir lafım yok, kolay gelsin.
R17 arkadaşınız neden böyle bir role girişiyor?