Konu: Esperanza Mavridis  (Okunma sayısı 331 defa)

#10 - 13.01.2024 21:21
Şuana kadar üslubumu hiç bozmadım ama artık yaptıklarınızın savunulucak bir tarafı yok sizi darladığımı idda ettiniz ama bana ulaşmak için forumdan dc adımı istediniz

üstüne skinlerdeki benzerlik diye gif atıp benle alay ettiniz,burda yaptığım şey tamamen hakkımı aramaktır, @DwalinX  sizlerin bu şikayete niye karıştığınızı anlamamaktayım ayrıca.
Kafalar birbirinin aynısı burda kimse birbirini kandırmasın,saç rengi farklı diye head'ların aynı olduğu gerçeğini değiştirmez

#11 - 13.01.2024 21:39
Sevgili @Micos Sn. @HasanBozkurt Benim bir yakımın abim gibi gördüğüm birisidir. Sen kendine şahit olarak Lucas'ı sunmuşsun. Buna karşılık bende sana şahitliğimi belirterek sadece arkadaşımı savundum. Ayrıca discord istemek ne zamandan beridir bir saygısızlık olup, darlamak oldu? Burada konuyu daha çok uzatmayıp sana discord üzerinden daha hızlı bir iletişim sağlamak istemiş olabilir. Dalga konusuna gelirsek bu beni ilgilendirmiyor. Ben sana yorumumu söylüyorum. Senin skinine de benzeyen bir taraf olarak sadece saç yapısı görebiliyorum. Beni yanlış anlamanı da istemem, herkes burada hakkını arıyor ve sende böyle yapıyorsun.

#12 - 13.01.2024 22:03
Ss i bana arkadaşım attı ondan onu şahit gösterdim arkadaşınız zaten şahidini gösterdi ondan dolayı sizin ekstra yazmanıza anlam veremedim,saygısızlık konusuna gelecek olursak,yapılan saygısızlık bana yapılan  iftiralardır,dc isteme değildir,SS'i atma sebebim ise,benim size sürekli ulaşıp sizi darladığımı idda etmeniz,head'lar konusunda diyeceğimi dedim.Şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 13.01.2024 22:11 Micos »

#13 - 14.01.2024 00:23
@Micos Kardeşim  konu hakkında son kez yazıyorum artık şikayet sonuçlanacaksa sonuçlansın. Israrla skini çaldığımı söylüyorsunuz ben bu sunucuya 2020'de başladım ne kadar arada versem bugüne kadar oynadık bir şekilde öncelikle tekrardan söylüyorum ben skinini çalmadım ben para ile satın aldım zaten skini aldığımız kişi de aynıymış sen bu konuyu bana diyeceğine ona söylemen lazım ki konuşmuşsun da bana kendisinin dediği o yöndeydi hatta bana dedi ki "kendisine anlattım olayı aynı kafa değil sorun olmaz" bana dediği bu şekilde dc adresini istememin sebebi ise bu konudur seni darlamak gibi bir amacım yok ortada korkacak bir şey yok yani sen bu konuyu rahatsızlığın varsa bana değil skini yaptırdığın kişiye sormalısın yani senin demene göre yaptığı head'ı tekrar satmış oluyor. Bu konuda başka diyeceğim de bir şey yok zaten bizzat kendimin sağlık sorunları var tekrar bir savunma vesaire bir şey istenirse yazamam yani bir hafta veya daha uzun bir süre aktif olamam gibi gözüküyor. Eğer haksız görülürsem de skin hakkımın geri iade istenmesini ediyorum.

#14 - 14.01.2024 00:28
@Micos Kardeşim  konu hakkında son kez yazıyorum artık şikayet sonuçlanacaksa sonuçlansın. Israrla skini çaldığımı söylüyorsunuz ben bu sunucuya 2020'de başladım ne kadar arada versem bugüne kadar oynadık bir şekilde öncelikle tekrardan söylüyorum ben skinini çalmadım ben para ile satın aldım zaten skini aldığımız kişi de aynıymış sen bu konuyu bana diyeceğine ona söylemen lazım ki konuşmuşsun da bana kendisinin dediği o yöndeydi hatta bana dedi ki "kendisine anlattım olayı aynı kafa değil sorun olmaz" bana dediği bu şekilde dc adresini istememin sebebi ise bu konudur seni darlamak gibi bir amacım yok ortada korkacak bir şey yok yani sen bu konuyu rahatsızlığın varsa bana değil skini yaptırdığın kişiye sormalısın yani senin demene göre yaptığı head'ı tekrar satmış oluyor. Bu konuda başka diyeceğim de bir şey yok zaten bizzat kendimin sağlık sorunları var tekrar bir savunma vesaire bir şey istenirse yazamam yani bir hafta veya daha uzun bir süre aktif olamam gibi gözüküyor. Eğer haksız görülürsem de skin hakkımın geri iade istenmesini ediyorum.
Ayrıca bu 2020'de başladım olayı herhangi bir üste çıkma gibi bir çaba değil az çok dönen muhabbetleri görüyoruz anlamında dedim.

#15 - 24.01.2024 00:47
İlk olarak bu konuyu açtığın zaman dikkat etmen gereken bir şey vardı, sadece saçımızın türü aynı onda da renkler farklı, ben ve @works'ü katmanız gereksiz olmuş, bizim headlarımızın sizinle uzaktan yakından alakası yok, ve açtığın şikayette sadece saçınız aynı.

#16 - 24.01.2024 00:50
Kanıtlarda skinim bulunduğu için yazma gereği duydum,bu saçı çok önce "ilk" olarak sunucuya ben yükletim, şikayet açması gereken siz değil benim olmam gerekiyordu, ancak yetkili arkadaşlar bir problem yaratmayacağını söyledikleri için bu tarz bir şikayet açmadım, lütfen kanıtları sunarken "kanıt" olarak modelimi nitelendirmeyin.
Mnemosyne şimdi onaylı skin yapımcısı değil ancak o onaylı skin yapımcısıyken skinimi yaptırdım, bunu da ek not düşmek isterim.

« Son Düzenleme: 24.01.2024 00:53 works »

#17 - 25.01.2024 14:21
Savunma yeterli görüldü.