Merhaba şikayet açan şahıs hood onaylı birliğin bölgesine gelip sebepsiz yere, büyük ihtimalle amaçları rol baltalamak olduğunu düşünüyorum. Ek olarak yanındaki adamı tanımadığını belirtmiş fakat, yanındaki kişi tanımadığı birisiyle birlikte BRAWL rolüne girecek kadar kadar samimi olması biraz şüphe uyandırıcı bence. Birliğimde yaşanan durum IC yollarla bana bildiriliyor, ben şikayet açan şahısların attıkları ss'ler de görüleceği üzere ''Hey birşey söyleyeceğim.'' ''Bir dakika bakar mısın," anlamında sesleniyorum. Sadece düzgün bir dille neden böyle birşey yaptıklarını sormak için bu şekilde ılımlı yaklaşıyorum fakat şahısların bana karşı yaptıkları rol ortada. Kendi ss'lerinden de görüleceği üzere anlamsız bir şekilde agresif davranıyorlar, arkadaşlar burası DM sunucusu değil burası ViceRP' burada rol yapma odaklı oynarız. Ben sizlere sıkmak için oraya gelecek olsam tek başıma gelmem, yanıma en az bir kişi daha alırım arkadaşlar iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lütfen.
Ek olarak internetim problemli olduğu için sürekli oyundan düşme problemim var, bunu birliğimdeki arkadaşlarım da doğrulayacaktır, bağlantım koptu ve oyuna giriş yaptım adminler logları kontrol edebilirler ViceRP kuralları dışında bir haraketim olmadı.