Konu: [04.01.2024-00:44 / Toplu Şikayet] RetardedRP - Trolling  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.01.2024 02:54
Merhaba, yapılan ilk Ocean rolünde 3. şahıs olarak aktif rol içerisindeydim ve herhangi bir dahil olduğum konu yok. İkincisi tarafımca size herhangi bir retarted rp rolü sergilemedim, aksine yapılan ilk rolde 3. şahıs kalmama rağmen sizin yaptığınızın bir rol hatası olduğunu düşünüyorum. Fear Roleplay ile alakalı herhangi bir durum söz konusu değil ve kışkırtma rolü sergilemediğimi beyan ederek bitiriyorum. Tekrardan iyi roller hayırlı geceler dilerim.  :)

BMX Bunny sebebiyle eklendin dost.

#11 - 04.01.2024 03:20
Alıntı
sen masaya çıkıp bağıcık bağladığımın kanıtını at.

Sen iste yeter
Spoiler: GösterGizle

Ayrıca ney olduğumuzu da açıklarsan sevinirim
« Son Düzenleme: 04.01.2024 03:26 Lichfield »

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#12 - 04.01.2024 16:49
Alıntı

Sen iste yeter

Selam, şikayetle alakam yok ancak DC konuşmalarında olduğum için bir şey eklemek istiyorum. Orada bahsedilen kişi siz değilsiniz. ESER, orada kendi rol yaptığı karakterlerin özelliğinden bahsedip MC etiketi atıyor, yani karakterlerin amc* olduğunu söylüyor. Sizinle alakası yok kısacası, kendi rol karakterlerine söylediği bir şey. Ne yazık ki o etiketi görmemişsin, ya da görüp sildikten sonra SS almışsın.  Her şeyi üzerinize almayın.

Ayrıca, DC konuşmaları kanıt niteliği taşımaz. Bilgin olsun belki gelecek şikayetlerde eklemezsin  ;)

İyi forumlar.

#13 - 04.01.2024 16:49
Alıntı

Sen iste yeter

ben masaya çıktığımı veya masaya çıkıp bağıcığını bağlar diye bir emote görmedim. artı olarak dc deki muhabbetin sizle alakası yok. başka yere çekme

#14 - 04.01.2024 17:00
Alıntı

Sen iste yeter

Selam, şikayetle alakam yok ancak DC konuşmalarında olduğum için bir şey eklemek istiyorum. Orada bahsedilen kişi siz değilsiniz. ESER, orada kendi rol yaptığı karakterlerin özelliğinden bahsedip MC etiketi atıyor, yani karakterlerin amc* olduğunu söylüyor. Sizinle alakası yok kısacası, kendi rol karakterlerine söylediği bir şey. Ne yazık ki o etiketi görmemişsin, ya da görüp sildikten sonra SS almışsın.  Her şeyi üzerinize almayın.

Ayrıca, DC konuşmaları kanıt niteliği taşımaz. Bilgin olsun belki gelecek şikayetlerde eklemezsin  ;)

İyi forumlar.

Özeldekiler taşımaz. Adminler genel-chat'i görürler, siz silseniz bile mesaj loglarınız kalır. Sen rahat ol  ;) Neyin geçerli olup olmayacağını tahmin edebilecek kadar bu platformda vakit geçirdim ve görev aldım. Adminler değerlendirir. Etiket yemediğin konulara da atlama lütfen, yorumlarını kendine sakla. Kendi rol yaptığı arkadaşlarından bahsediyor da güzel savunma ancak tarafımca inandırıcı değil. İnandığımı varsayarak devam edebilirsiniz, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 04.01.2024 17:03 Lichfield »

#15 - 04.01.2024 17:01
Alıntı

Sen iste yeter

ben masaya çıktığımı veya masaya çıkıp bağıcığını bağlar diye bir emote görmedim. artı olarak dc deki muhabbetin sizle alakası yok. başka yere çekme

Adminler anlayacağını anlar, yazıları da değerlendirir. Altı dolu bir savunma gelmeyecekse daha da kirletmeyelim burayı, incelemesi zorlaşıyor ve uzuyor. Keyifli oyunlar.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#16 - 04.01.2024 17:26
Alıntı

Sen iste yeter

İyi forumlar.

Özeldekiler taşımaz. Adminler genel-chat'i görürler, siz silseniz bile mesaj loglarınız kalır. Sen rahat ol  ;) Neyin geçerli olup olmayacağını tahmin edebilecek kadar bu platformda vakit geçirdim ve görev aldım. Adminler değerlendirir. Etiket yemediğin konulara da atlama lütfen, yorumlarını kendine sakla. Kendi rol yaptığı arkadaşlarından bahsediyor da güzel savunma ancak tarafımca inandırıcı değil. İnandığımı varsayarak devam edebilirsiniz, iyi forumlar.

Etiket yemek ya da yememek değil, benim konuşmaya dahil olduğum bir SS paylaşıyorsın ben de konuştuğumuz şeyi anlatıyorum. Senin inanıp inanmaman gram umrumda değil, burada sana değil yetkiliye açıklama yapıyorum, millete iftira atma boşa  ;)

İyi forumlar.

#17 - 08.01.2024 01:08
Deyim kullanmadan duramıyorum ben. İtiraz edecek hakkım yok. Eşek hoşaftan da, hoş laftan da anlamaz. :'
« Son Düzenleme: 08.01.2024 20:58 Likuad »

#18 - 13.01.2024 06:26
Merhaba,

Şikayetler incelendi. İlgili karakter Trolling kapsamında cezalandırılacak.

K/A