Konu: Sonny Cassetti - Manchov , OOC küfür ve Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 234 defa)

#0 - 03.01.2024 15:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Manchov sonny cassetti

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

OOC küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: BadaBing çıkışında kalabalık ortamda OOC küfür etti. PM'leştiği kişiyle küfürleşiyor olabilir. PM'leştiği kişiyle samimi olabilir. Veya PM'leştiği kişiyle başkasına da sövüyor olabilir. Küfrün akabinde gelen /b dell 'n zaten bir anlamı yok. Bu daha çok oyuncuların kendilerini aklama hissiyatı gibi bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ./pm, pm, &pm , r ...

« Son Düzenleme: 03.01.2024 16:52 karizmatik devrimci »

#1 - 03.01.2024 17:58
Bunun için de mi şikayet açtın kardeş bi sal yakamızıda rolümüzü yapalım  :D

#2 - 03.01.2024 18:12
Sen /b, /f , /pm konusunda hassasiyeti olan birisisin, kasti yaptığını düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#3 - 03.01.2024 18:15
Kin gütme artık sal yakamı bilerek falan yapmadım. İşin gücün Manchov olmuş cidden bıktım seninle uğraşmaktan artık sal yakamı.

#4 - 03.01.2024 18:21
3-4 haftadır IC veya OOC bir şey olmadı. Kendi kendine böyle bir algı oluşturmuşsun. Ama kalabalık rol ortamlarında yanıma yaklaşıp bu tarz göndermeler yapmayı da ihmal etmiyorsun. Savunma yapmıyorsun, yapamıyorsun. "Kin gütme." "Sal bizi" "Yakamızı bırak" gibi cümleler kuruyorsun. Neyse, sonuçlanabilir.

#5 - 03.01.2024 18:45
Ben ekran görüntülerinde yanında olduğumu göremiyorum, uzakta bir yerdeydim ve Tommy Cassetti yani @Adem ile konuşuyordum. Şikayet açarken ssmod açmazsan insanlar da senin ne amaçla şikayet açtığını daha rahat anlayabilir. Çok bir şey olmadı, geçtiğimiz günlerde oluşum şikayeti açtın, reddedildi, tanıtıma toxic yorumlar yazdın, forum cezası aldın, şimdi de umursanmayacak kadar basit bir mesele yüzünden şikayet açtın ve her geçen gün daha da prim yapmaya devam edeceksin. Senden tek ricam lütfen benimle artık uğraşma. Günde yüzlerce karakterin oyuna giriş yaptığı bir roleplay sunucusunda tek bir Allah'ın kulu Manchov'la uğraşmazken senin uğraşman ve açık araman tamamıyla kin gütmek olarak değerlendirilir. Şikayet sonuçlanabilir arkadaşın kin güttüğü ve açık aramaya çalıştığı herkes tarafından anlaşılıyor.  O:-)

#6 - 03.01.2024 18:51
Şikayet rayından çıktı. Sonuçlanabilir.

#7 - 03.01.2024 19:09
Karşı tarafa gidebilecek yazılarınızın tümünden siz sorumlusunuz. Tek seferlik anlayış gösteriyoruz, bu konuda dikkatli davranın. @Manchov