Main pageContentsCurrent eventsRandom articleAbout WikipediaContact usDonateReport errorContribute HelpCommunity portalRecent changesUpload fileTools What links hereRelated changesSpecial pagesPermanent linksPage informationCite this pageWikidata itemPrint/export Download as PDFPrintable versionIn other projects Wikimedia CommonsWikiquoteLanguages العربيةAzərbaycancaБългарскиEnglishՀայերենქართულიСрпски / srpskiTürkçe | |
 | |  |
Mavridis Corporation Wikipedia, the free encyclopedia Mavridis Corporation "Luxury, Shining, Family"
Mavridis Group Pavlos Mavridis tarafından 29 Aralık 2023 senesinde temelleri atılmış şirketler topluluğudur. Bar-Pub işletmeciliği, sigorta ve finans acenteciliği, denizcilik, ithalat ve ihracat danışmanlığı, gıda toptancılığı gibi birçok sektörde hizmet vermek üzere bir araya getirilmiş grup şirketleridir.
Kuruluş Öyküsü Pavlos Mavridis tarafından Vice Şehrinde kurmuş olduğu ilk şirketler topluluğu olan ve gece kulübü eğlence merkezleri üzerine dayalı olan Mykonos Holding'in konkardato talebi 1 Ocak 2024 Tarihinde kabul edilmiş ve 3 Ocak 2024 tarihinde Pavlos Mavridis idari kurulda Esperanza Mavridis ve Gustavo Mavridis'inde bulunduğu Mavridis Group'un temellerini attı. Mavridis Group sermaye kurulu ve Trade.gov tarafından almış oldukları caydırıcı ithalat-ihracat kısıtlamalarının ardından ikinci konkardatoya kendilerini hazırlarken Mavridis Group yönetimi Finova Corporation ile güçlerini birleştirme kararı alarak şirket hacmini ve yatırım politikalarını sıfırdan düzenledi. Mavridis Group yeni ortaklıklar ve Finova Corporation'ın bünyelerine katılması ile ismini Mavridis Corporation olarak güncelleme kararı aldı.
Yönetim Kurulu Mavridis Corporation yönetim kurulu şemasında Yönetim Kurulu Başkanları arasında Pavlos Mavridis ve Sera Bess gözükmekte. CEO Esperanza Mavridis Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lyssa McKenzy Genel Koordinatör olarak Gustavo Mavridis yer almaktadır.
Misyon-Vizyon Mavridis Corporation yenilikçi yönetim tarzı ve yüksek ölçekli yatırımları ile Vice Şehrinde yer alan hacimini genişletip eğlence,finans,ithalat-ihracat ve birçok sektörde başarılı ve kararlı adımlarla hizmet sürdürmektir. Süreğenlik ve kalıcılık hedefleyerek ticari adımları sağlam bir şekilde atmak şirketin bir numaralı misyonudur.
Uluslararası Ticaret Florida, Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Karayipler arasında önemli bir geçittir ve onu Teksas, Kaliforniya ve Washington'dan sonra ABD'nin en büyük uluslararası ticaret eyaletlerinden biri yapar. Bu eyalet, Latin Amerika ve Karayipler'e yapılan ihracatın yaklaşık %17'sini oluşturuyor.Florida, bölgedeki tüm şirketlere yakın, elverişli bir şekilde konumlandırılmış dört büyük kargo kapısı limanına sahiptir. Bu sebeple Mavridis Corporation İthalat-İhracat bazında gerek Amerika Birleşik Devletlerine mamül kazandırma, gerek ulusal pazara mamül kazandırma işlerinde önemli rol oynuyor ve gerekli yatırımları düzenli olarak arttırıyor.
Mavridis Corporation Kariyer Mavridis Corporation düzenli olarak personel alımları gerçekleştirmektedir. Son dönemlerde popülerliğini arttıran online işçi başvuru formundan ziyade bu şirkette personel alımları tamamen yüz yüze gerçekleşmekte. Tam kurumsal hayata adapte olabilecek, kendini geliştirmeye odaklı, şehir içerisinde düzenli etkinliklere katılabilecek ve aynı konumda kalmaya asla razı olmayacak kişiler genelde arananlar listesinde olabiliyor. Mavridis Corporation tam kurumsal hayata adapte iken iş tecrübesi olmayan kişileri de yetiştirmek ve sahaya hazırlamak üzere işe alabiliyor.
Yatırım Fırsatları Mavridis Corporation yatırımcılara açık kapısı ile tanınmaktadır. Yönetim Kurulu grup şirketinin hisselerini halka veya herhangi bir yatırımcıya satışa sunmuyor veya paydaş kabul etmiyor. Ancak kendi yatırımı ile Mavridis Corporation bünyesine girmek isteyen ve bu bünyede işletmesini geliştirmek isteyen kişilere gerekli destek ve organizasyonları sağlamakta oldukları bilinmekte.
| |  | Kuruluş
Kurucu
Gelir
Çalışan sayısı
Web sitesi
| | 2024
Pavlos Mavridis
Vice Şehri, Florida, ABD
Esperanza Mavridis Gustavo Mavridis Sera Bess
Bilinmiyor
Bilinmiyor
mavridiscorporation.com
| |
|
This page was last edited on 22 January 2024, at 23.02 (UTC).
Text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc., a non-profit organization.
Privacy policy About Wikipedia Disclaimers Contact Wikipedia Developers Statistics Cookie statement Mobile view |