Konu: Emily_Victoria  (Okunma sayısı 170 defa)

#0 - 30.12.2023 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @William_Dord Emily_Victoria

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde Quit + NON RP + FEAR RP + Refuse RP  + Sürekli roleplay ihlali + Aktif ROLDE AFK KALMAK + PM Uslub

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olayın başı; (Ev de normal şekilde oturuyoruz, sonra ayağa kalkıp "BENİ BIRAK" "İMDAAAT" tarzı bir role girişiyor, buna rağmen burada az sakin olsa kapıyı açacağım dışarı çıkacak, ama o agresif rol yapmaya devam ediyor, saçma sapan imdat diye bağırıyor bu da NON RP kapsamında sayılabilir.)

(AFK KALIYOR + En üste bakın PM Üslub)
(NON RP , QUIT, REFUSE RP, FEAR RP)

(Sürekli roleplay ihlali)

( Burada tedavi rolü gerçekleştirip yaralarını sarıyorum, sonra şah damarı patladı falan diyor. Onun için ayrı tedavi rolü yapmıyorum ve do'da belirttiği saat gelince CK rolünü gerçekleştiriyorum. CK atmıyor oto cksını talep ediyorum. )

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz oyuncu profilinden banlanabilir bence, iddasına göre 70 çeken sunucusu varmış. Orada oynar.

« Son Düzenleme: 30.12.2023 17:03 sledgehammer »

#1 - 30.12.2023 15:56
Ceza verilebilir.

#2 - 30.12.2023 16:01
Sence gerçekten yetersiz rol bilgisi mi yaptığım? En başta polis ile olan olayları koymamışsın. Oyundan çıkmam gerektiğini nazik bir dille söyleyip bitirmeye çalışıyorum rolü. OOC işim olduğu için, sen bunu uzatarak adeta açık aramaya çalışıyorsun. Bende *kapıyı aç gideceğim!* diye bağırıyorum. Ardından sen hala uzatıyorsun, bende tlefonu alıp polisi arıyorum. Ona rağmen sen gelip kadın bıçaklıyorsun, yerdeki kadını bidaha bıçaklıyorsun, buraları koymaman üzücü. Polisi arayıp telefonu açık tutan birisinden hiç korkmamak daha garip. Emin ol bana çektirdiğin çile için, aldığın vakit için aynılarını sana yaptım. Benimle rol kıyasına girmeye çalışıyorsun hala, girmemeni dilerim. :)

#3 - 30.12.2023 16:03

CK izni vermediğim halde, kalbimi bıçaklaman da güzel rol aslında.

#4 - 30.12.2023 16:05
Kırptığın kestiğin yerleri video ile atardım fakat bu kadar zamanımı baltalayan birisine daha fazla izin veremem. Kendi yalanlarını anlatmaya devam et, o shoplu yaptığın bir ss'i de çıkart. Adminler anlarsa senin için sıkıntı olur.

#5 - 30.12.2023 16:06
Sence gerçekten yetersiz rol bilgisi mi yaptığım? En başta polis ile olan olayları koymamışsın. Oyundan çıkmam gerektiğini nazik bir dille söyleyip bitirmeye çalışıyorum rolü. OOC işim olduğu için, sen bunu uzatarak adeta açık aramaya çalışıyorsun. Bende *kapıyı aç gideceğim!* diye bağırıyorum. Ardından sen hala uzatıyorsun, bende tlefonu alıp polisi arıyorum. Ona rağmen sen gelip kadın bıçaklıyorsun, yerdeki kadını bidaha bıçaklıyorsun, buraları koymaman üzücü. Polisi arayıp telefonu açık tutan birisinden hiç korkmamak daha garip. Emin ol bana çektirdiğin çile için, aldığın vakit için aynılarını sana yaptım. Benimle rol kıyasına girmeye çalışıyorsun hala, girmemeni dilerim. :)

Durduk yere kanepeden kalkıp kapıyı aç kapıyı aç diye bağırıyorsun. Sence yaptığın ne kadar mantıklı? + Polisi aramıyorsun, /me telefondan ihbar yerine gelip bekler. diye emote veriyorsun. Yani ihbar verdiğin falan yok,  "yerdeki kadını bidaha bıçaklıyorsun," öyle bir şey olmadı olduysa kanıtla.

#6 - 30.12.2023 16:06

CK izni vermediğim halde, kalbimi bıçaklaman da güzel rol aslında.

/do'dan durumu belirtiyorsun, sana müdahale ettikten sonra şah damarım patladı diyorsun. Bende müdahale etmiyorum daha kötüleştiriyorum durumu sonra CK vermiyorsun. durum bundan ibaret.

#7 - 30.12.2023 16:07
Kırptığın kestiğin yerleri video ile atardım fakat bu kadar zamanımı baltalayan birisine daha fazla izin veremem. Kendi yalanlarını anlatmaya devam et, o shoplu yaptığın bir ss'i de çıkart. Adminler anlarsa senin için sıkıntı olur.

Shop falan yok, video kaydından SS alınmış.

#8 - 30.12.2023 16:10
Dostum, aciliyetim olduğu için OOC olarak çıkmak istediğimi belirttim. Ardından role yansıtıp, kapıyı aç gitmek istiyorum diyorum çünkü seninle karakter bir şeyler yaşamak istemiyor çıkmam gerektiği içinde bunu role döküyorum ama sen anlamıyorsun. Sonra polisi arıyorum izin verirsin çıkmama diye ona rağmen bıçaklıyorsun falan filan. CK izni vermiyorum, kalbime bıçak saplıyorsun. Yaptığın shoplarıda kanıtlamakla gerçekten uğraşmayacağım, ceza verebilirler sıkıntı yok. Nelerin nasıl yaşandığını biliyorum, rolün başında dünyanın en iyi rol yapanı gibi takılıp senin istemediğin ERP rolünde nasılda çirkefleşiyorsun onu görmüş olduk. :)

#9 - 30.12.2023 16:11
Daha fazla bir yanıt vermeyeceğim, ceza-i işlem uygulamak gerekiyorsa uygularlar. Yöneticilere işlerinde en iyisini dileyip, iyi günler dilerim.