Konu: DM - Ignazio_Casagrande  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2023 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ignazio_Casagrande @Segat0n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucian Herbert

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:46 - 29.12.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
* Diablero adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood onaylı bir oluşuma sivil bir karakterin gelip, emote verdikten sonra sebepsiz yere ateş etmesi. Yanında yer alan kişinin Piazza oluşumundan olmasıysa ayrı bir dava, iki farklı kişinin bir araya gelip FM kararı almamasına rağmen DM atmaları çok boş iş gereken cezanın verilmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/c41pixv

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.12.2023 00:00
Gerekli savunma yarın gelecek.

#2 - 30.12.2023 14:02
Savunmanızı yirmi dört saat içerisinde iletin. @Segat0n

#3 - 30.12.2023 22:49
 Öncelikle merhaba, savunmaya başlıyorum;

Sivil olmam ile başlayacağım. Öncelikle Piazza birlik üyesiydim. Fakat son olaylardan sonra CK iznim verilince birlikten çıktım. Sivilliğim bu yüzden, yoksa karakterim Piazza'da çalışmış bir il-legal karakter. Birden fazla il-legal toplantısına katılmış, il-legal roller yapmış, birlik liderleri ile konuşmuş bir karakter. Ayrıca, Chatlog'undan gözüktüğü gibi, benim gözümün önünde ekibimden diyeceğim çünkü Frank_Rinaldi adlı karakter benim dostum. Eskiden aynı birlikte de olsak şuan o birlikte değiliz ikimizde. Gerçek hayatta bir senaryo düşünelim. Daha önce küfürler etmiş, kovalanmış birinin arkadaşının önünde o kişiye tekrar agresif bir tavır sergiliyorsun. Sence  mantıklı mı? Orada gerçek bir il-legal'in yapacağı davranış oydu. Ben de yaptım. Birine küfürler edip, kovalayıp, silah gösterip, o barışmaya gelmişken onu kovup onun ve arkadaşlarının sana karşılık vermeMEsini bekleyemezsin.

Gerekli SS'leri savunmamın sonunda atacağım.

Napoleon hood onayına gelirsek. İlk olarak, seni Hood'unda vurmuyoruz. İkinci olarak, karakterin Fransız değil, Napoleon birliğinin olayının tamamen tersi sanki, değil mi? Üçüncü olarak ise, karakterinin (R12) yani daha tanınmamış bir birlik üyesi olduğunu belirtmek isterim. Karakterini il-legal ekiplerden kaç kişi tanıyor tam olarak? Kaç kişi ile iş yaptın? Kaç kişi ile savaştın? Kaç kişiye ceza verdin? Anlatmak istediğimi umarım anlıyorsundur. Bir savaş durumunda senin karakterine girip, hangi birlikten olduğuna bakmam imkansız. Arkadaşım beni çağırıyor, ben de gidiyorum. Bir bakıyorum sen ona küfürler ediyorsun. Ne yapmamı beklersin? Savunmam buraya kadar, yetkili arkadaşa teşekkürler. Sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 30.12.2023 22:52
Unutmuşum, kusura bakmayın. Frank_Rinaldi'nin barışmak için gittiği yer.

#5 - 31.12.2023 16:52
Savunmadaki ekran görüntülerinin tam halini paylaşın. @Segat0n

#6 - 31.12.2023 19:01
Savunmadaki ekran görüntülerinin tam halini paylaşın. @Segat0n
Arkadaştan SS'lerin gelmesini bekliyorum, geldiği gibi paylaşacağım.

#7 - 31.12.2023 21:22
Arkadaşım ne yazıkki SS'leri silmiş. Sonuçlanabilir, teşekkürler. @hopeless

#8 - 31.12.2023 22:34
Ignazio Casagrande karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.